Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 10
11
Keskustelua hupakoista. / Vs: Praha N.Y.T
« Uusin viesti kirjoittanut elreino 22.02.18 - klo:18:53 »
Sinähän annat aina jos rahaa löytyy ;D
12
Keskustelua hupakoista. / Vs: Praha N.Y.T
« Uusin viesti kirjoittanut Nimara 22.02.18 - klo:18:36 »
Jos aika ja muut muuttujat sallii, niin Fuuserin kanssa viettäisin hauskan viikonlopun Prahassa, Fireman messiin osaksi viikonloppua, ennen kuin hän katoaa Prahan yöhön. Ihania miehiä, tekisipä melkein mieleni antaa heille.
13
Keskustelua hupakoista. / Vs: Praha N.Y.T
« Uusin viesti kirjoittanut elreino 22.02.18 - klo:17:45 »
Kyllä ne siellä sitten suo ovat vaille no sun kirjoitukset eivät ole kuitenkaan pelkästään paatosta tai muuta vähemmän relevanttia
14
Keskustelua hupakoista. / Vs: Praha N.Y.T
« Uusin viesti kirjoittanut Fuser 22.02.18 - klo:17:21 »
^Tarkoitus ei ollut dissata miestä vaan ihmetellä sitä, että miksi hän dissaa jatkuvasti Prahaa. Kun en voi sexwörkillä, eräistä tunnetuista syistä johtuen, oikaista hänen virheellisiä postauksiaan. Joku Prahan matkaa suunnitteleva kolli saattaa jättää vaikka reissun tekemättä jos uskoo PT:n disinformaatiota. :)
15
Keskustelua hupakoista. / Vs: Praha N.Y.T
« Uusin viesti kirjoittanut elreino 22.02.18 - klo:17:06 »
Oliko tää nyt se PT dissausketju vai Prahaketju
16
Keskustelua hupakoista. / Vs: Praha N.Y.T
« Uusin viesti kirjoittanut Fuser 22.02.18 - klo:16:26 »
Harmi että täältä sen tsunamin myötä hävisi lähes koko Prahan ketju. Muun materiaalin lisäksi. Aika vaisuhan tuo sexwörkin Prahan ketju on nykyisin. Varsinkin kun Firemankin kuusityöltä taas bannattiin. Eihän siellä ole enää juuri muita alan miehiä kuin speofc77 siinä Prahan threadissa. Tuo nimimerkki Poika Tampere minua suuresti huvittaa. Kaveri yrittää vängätä disinformaatiota joka paikkaan. PT:llä on suuri katkeruus Prahaa kohtaan ja se on kyllä täysin sitä ommaa pöljyyttä. Se taisi olla kesä 2015 kun Poika Tampere kävi hämmentämässä Prahassa. PT kyllä varustautui matkaan huolella. Kyseli kaikki asiat moneen kertaan. Pommitti minua privaviesteilläkin ihan kyllästymiseen asti. Yritin neuvoa. Mutta en älynnyt viinan juomisesta ja Turmiolan Tommista alkaa aikuista miestä varoittelemaan. Tsekeissähän alkoholi on halpaa, mutta se ei tarkoita suinkaan sitä että se kaikki viina pitää yrittää juoda. Se kun ei yhden miehen juomisella edes paljoa vähene.  :)

Poika Tampere raportoi reissustaan online ja sitä juoppohullun odysseijaa voi seurata sexwörkin Prahan ketjussa sivuilla 47-51. Lueskelin sitä eilen ja naureskelin Tampereen kollin Prahan valloitukselle. Siitä nostan kyllä kaverille hattua että hän kehtaa ihan peittelemättä kertoa örvellyksestään. Moni ei ilkeäisi. PT kehuskelikin hakkaavansa brititkin siinä mesuamisessaan. Aikamoisia ennätyksiä PT kyllä teki. Hän kehui saaneensa hotellinsa respaankin porttikiellon. En kyllä oikein ymmärrä asiaa muuten kuin että respan yhteydessä täytyi olla baari. PT ei kyllä jaksa kuivin suin kovin kauaa seurustella. Lauanatai PT:lla meni ihan hotellin sängyn pohjalla makoiluun ja sitten kun mies oli jälleen valmis taistoon, niin privatissa sihteerikkö antoi pakit. PT istuskeli jo sängyn laidalla, kun tyttö ilmoitti että "You are not my type". Se on kyllä kaunis ilmaisu sille että asiakas on umpikännissä ja haisee kuin joku rankkitynnyri. Eipä ole kyllä kukaan muu vielä kertonut Prahan privateista pakkeja saaneensa. Eli kyllä Poika Tampere kirjoittaa jonkinlaista huripukkeilun historiaa.  :)

PT tykkää käydä niissä Saksan FKK- klubeissa. Siellä on kuulemma hänelle sopiva meininki. PT:n Artemis-rapsat ovat yksi syy lisää siihen että minun ei tarvitse tässä elämässä Saksaan matkustaa. Me ihmiset olemme niin erilaisia. Ja hyvä niin. Ja tärkeintähän on tietenkin se että mies viihtyy. Prahassa tai sitten Artemiksessa. Mutta Poika Tampereella on ihmeellinen hinku vedellä ihan hatusta tuota Prahan hintatasoa. Kun ei siitä mitään tunnu tietävän. Yleisin hintahan siitä tunnin touhuamisesta privatissa on edelleen se 1500 kr. Ja Mazlive studentkyssa tunti kustantaa sen 1200 kr sisältäen owot sun muut. Puolen tunnin aikoja nyt ei kannata edes juuri ottaa, koska 30 min on vain noin 10 euroa halvempi ja tunti on sentään aina kiireetön tunti. Nämä seksiklubit (kuten K5 josta on Poika Tampereen viimeisin postaus) ovat pelkästään turistien kusettamista varten. Tsekeissä keskipalkka on edelleenkin alle 1000 euroa kuukaudessa ja lääkäri tienaa 1300 euroa. Täytyy ymmärtää että ei omalla palkkatyöllään elävä tsekkiläinen pysty maksamaan pillusta satoja euroja tunnilta. Mutta jos turisti haluaa maksaa, niin mikäs siinä sitten. Ja vaikka Poika Tampere toisin väittää, niin ainakin Vinohradyssa ja Zizkovissa (joissa minä tykkään hengailla ja joissa on ne minun suosikki privattini) tuoppi olutta maksaa euron ja lounas alle neljä euroa. Tarkistin hinnat eilen ihan kantaravintoloideni nettisivuilta. En ole kyllä koskaan matkustanut Prahaan missään säästämismielessä vaan aivan toisten syiden takia. Mutta väärän informaation antaminen on kyllä aivan turhaa. Motiivia voi vain ihmetellä.  :( 

P.S. Vaikka olikin tietysti kovin ikävää, että Poika Tampere sai privatissa sihteeriköltä pakit, niin se on kuitenkin toisaalta hyvä asia. Kun sitä vähän miettii. Sehän tarkoittaa juuri sitä että tytöt saavat itse päättää että mihin suostuvat. Sitä että tytöt ovat privateissa itsellisiä ihmisiä eivätkä minkään sutenöörin käskyläisiä. Umpihumalainen asikas ei ole pelkästään vastenmielinen vaan myös vaarallinen asiakas sihteerikölle. Kyllä mielestäni hyvä ja asiallinen käytös ja siisteys pitäisi kuulua ihan itsestäänselvyytenä jokaiselle asiakkaalle. Turha kait se on vaatia mitään hyvää palvelua jos tuoksuu kuten joku rankkitynnyri. Vaikka raha vaihtaakin tässä skenessä omistajaa, niin kaikkihan me ollaan kuitenkin tasavertaisia ihmisiä. Ja sellaisina meidän tulisi toisiamme kohdella. Meillä suomalaisilla on Prahassa hyvä maine kohteliaina, reiluina ja siisteinä asiakkaina. Ja onhan se saatu lukea niin monen Prahan kollin postaamana, että se palvelu on kyllä sitten ollut sen mukaista.  :D 
17
Keskustelua hupakoista. / Vs: Praha N.Y.T
« Uusin viesti kirjoittanut elreino 22.02.18 - klo:15:27 »
Mitä hemmettiä fireman82 tulee sitten tämänkin ketjun sabotoimaan ihme ulinalla moderoinnista. Fuserin tarinoita on ihan mielenkiintoista lukea ihan täälläkin jollet pomppisi koko ajan tasavallassa kun jutut ei mee sun sääntöjen mukaan
18
Yleistä keskustelua / Vs: Rahat käteen, suihkuun, panemaan,suihkuun ja ulos
« Uusin viesti kirjoittanut elreino 22.02.18 - klo:15:22 »
Ei vekkuli ole puhuttu naisen ihmisyydestä tai huoran ihmisyydestä ihmisiä ne molemmat on
19
Keskustelua hupakoista. / Vs: Praha N.Y.T
« Uusin viesti kirjoittanut fireman82 22.02.18 - klo:13:20 »
 Eihän siinä sitten mitään. Ajattelin vaan, että hienot kirjoituksesi häviävät tänne paskan heiton sekaan, kun moderointi on mitä on. Ei kannusta kyllä mitenkään mitään asiallisempaa tekstiä suoltamaan. Harmi.
Mitä Prahaan tulee niin se on se mun kaupunki jo näiden parin visiitin jälkeen.
20
Keskustelua hupakoista. / Vs: Praha N.Y.T
« Uusin viesti kirjoittanut Fuser 22.02.18 - klo:11:46 »
^Mahtaa jäädä ne punaiset matot minulta kulkematta. Eipä juuri sillä tavalla nappaa. Täällä turskiksella  jatkan jorinoitani ja aihe on tänä keväänä taas Praha. EasternFucker oli minun parhaita foorumikavereitani wörkillä. Me ajateltiin niin monista asioista samalla tavalla ja olimme tämän keskisen Itä-Euroopan naiskauneuden ja Prahan suuria ihailijoita. Taidamme olla iältämmekin suunnilleen tasoissa. EF kiteytti Prahan olemuksen kerran jotenkin todella osuvasti. Se ajatus oli jotenkin sellainen, että Prahassa kaikki toimii lähes saksalaisella täsmällisyydellä, mutta silti siinä tunnelmassa on sellainen pieni ripaus slaavilaista pehmeyttä. Jotain sellaista raukean iltapäivän kiireetöntä rauhaa. Se pitää niin hyvin paikkansa. Prahalaisessa privatissa panojen jälkeen kaunis prahatar kainalossa loikoillessa tulee tunne että tästä hetkestä ei haluaisi ikinä lähteä pois. Mutta onhan se vaan lähdettävä. Mutta onneksi sitten siinä viereisessä oluttuvassa voi juoda pari huurteista taivaallisen hyvää Pilsner Urguellia ja miettiä juuri kokemaansa. Ja kohta alkaa jo suunnitella seuraavaa seikkailua.  :)

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 10