Kirjoittaja Aihe: Hallasuon loimu  (Luettu 326 kertaa)

Panun blogi

  • Vieras
Hallasuon loimu
« : 20.01.15 - klo:22:02 »
Minulle tuli taas tarve kirjoittaa tätä blogia, koska haluan purkaa ajatuksiani. Sirin kaveri Janita on meillä parasta aikaa yökylässä ja postaukseni liittyy enimmäkseen hänen touhuihinsa. Eilen illalla Janita oli käynyt salaa yöpöytäni laatikolla etsimässä miestenlehtiä ja hän oli löytänyt samalla Jasun mustan hieromasauvan. Janita oli ottanut sen ilman lupaa ja tyydyttänyt sillä itseään Sirin huoneessa. Asia paljastui vasta tänä aamuna, kun Jasu vilkaisi laatikkoon ja huomasi sauvansa kadonneen. Tietysti arvasimme heti kuka sen oli ottanut ja Janita tunnusti kaiken tänä aamuna. Hän oli vain halunnut kokeilla miltä sauva tuntuisi sisällä ja olisi kuulema palauttanut sen takaisin heti sopivan tilaisuuden tullen.

Itse olin eniten huolissani siitä, että se sauva oli ollut Jasun sisällä ja Janita voisi saada sauvasta sukupuolitauteja. Jasu kuitenkin vakuutti olevansa terve, joten tartuntariski olisi kuulema hyvin pieni. En tietenkään malttanut olla kysymättä Siriltä, että onko hänkin kokeillut sitä sauvaa. Siri kiisti kokeilleensa ja kai minun on uskottava häntä. Lopulta sanoin Sirille, ettei itsetyydytyksessä ole mitään pahaa, mutta sitä kannattaa tehdä puhtain sormin ja vain yksin ollessa.

Olenkin yhä varsin järkyttynyt tapahtuneesta. Janitan käytös ei ole lainkaan sopivaa ja hän yrittää houkutella tyttärenikin mukaan villityksiinsä. Ensin Janita varasti pornolehden minulta. Sitten hän kuvasi Siriä salaa suihkussa. Seuraavaksi hän juotti Sirin humalaan ja valokuvasi tätä alasti. Kaiken tuon lisäksi Janita on opettanut tyttärelleni itsetyydytystä. Janita pyysi minulta, etten kertoisi tapahtumista hänen äidilleen, sillä hän ei halua kotiarestia. En luvannut mitään, mutta mielestäni Sirin ei kannata tavata Janitaa vähään aikaan. Tietysti he näkevät päivittäin koulussa, mutta yövierailut voisi lopettaa.

Jasun mielestä ylireagoin tyttöjen touhuihin ja minun pitäisi unohtaa kaikki. Hän sanoi tyttöjen olevan kokeilunhaluisia murrosiässä, eikä heidän touhujaan kannata arvostella tai antaa niistä palautetta. Minusta Jasu on väärässä, etenkin jos Sirin normaali seksuaalinen kehitys vaarantuu villin kaverin takia. Ymmärrän kyllä hyvin Jasun näkemyksen, koska hän itsekin on tutustunut seksiin liian varhain lapsuudessaan. Varmasti se kokemus on rikkonut Jasun normaalin seksuaalisuuden, eikä hän siksi osaa suhtautua tyttöjen leikkeihin riittävällä vakavuudella.

Minulla ja Jasulla menee ihan hyvin. Jasu on tosin yhä masentunut, sillä hotellihuoneet tulevat pitkän päälle liian kalliiksi ammatin harjoittamista varten, eikä vuokra-asuntoja ole riittävästi tarjolla. Niiden kysyntä on suurempaa kuin tarjonta. Siksi hinnatkin ovat pilvissä. Varmasti Jasun mieli piristyy ajan kuluessa.


Lisää tarinaa täällä:

http://hallasuonloimu.vuodatus.net