Kirjoittaja Aihe: Moraalinen dilemma  (Luettu 1046 kertaa)

Mr Tampere

  • Vieras
Moraalinen dilemma
« : 03.04.15 - klo:20:18 »
Nuori maahanmuuttajataustainen tyttö rakastuu nuoreen mieheen eräässä keskieurooppalaisessa maassa. Nuori mies lupaa tytölle työtä josta maksetaan hyvä palkka ja sokeasti mieheen uskottuaan löytää pian itsensä seksiklubilta. Tytölle ei ollut tarjolla minkäänlaista rakkautta ja lämpöä miehen puolelta vaan ainoastaan pakottamista ja fyysistä väkivaltaa. Aikansa tilannetta kestettyään hän pakenee ja löytää työtä,  Mäkkäristä, sillä mitään muuta hän ei vähällä koulutuksellaan saanut itselleen. Entuudestaan puoli tuttu n. 10 vuotta vanhempi mies myöskin itse maahanmuuttajataustainen  puuttuu tytön tilanteeseen entisen "poikaystävän" ahdistellessa edelleen tyttöä.

Tyttö rakastuu mieheen ja saa lapsen tämän kanssa. Mies ajautuu myöhemmin huonoille teille ja raskaisiin velkoihin "bisneksiensä" vuoksi ja on lähes ajautua vankilaan. Samaan aikaan mies alkaa pelehtimään vieraiden naisten kanssa. Miehen veloista pääsemisen helpottamiseksi tyttö aloittaa uudelleen vanhan työnsä seksiklubilla. Mies vetää herneet nenään omista pettämisistään huolimatta eikä käsitä aiheuttaneensa tilannetta. Lopulta tyttö lähtee kiertelemään eri Euroopan maita ja ajautuu myöskin kauas Pohjolaan, Suomi - nimiseen tasavaltaan. Lapsi on isänsä hoivissa nuoren naisen ollessa viikkojakin poissa kotoa.

Tyttö haluaisi ottaa eron miehestä, mutta "ammattinsa" takia on estynyt tätä tekemästä. Lapsen huoltajuus määrättäisiin oikeudessa aivan varmasti miehelle ja tätä nainen ei kestäisi. Nuoren naisen saavuttua kotiinsa, omakotitaloon, jota he vieläkin asuttavat kimpassa, mutta kuitenkin erillään. Tilanne tulee ilmeisesti jatkumaan ja jatkumaan .... Mitä sitten myöhemmin tulee tapahtumaan kun mitään koulutusta mihinkään ei ole ja ikääkin alkaa olemaan...

Nuoren naisen tavattuasi, hän kertoo kyseisen kertomuksen sinulle. Menetkö häntä tapaamaan uudelleen vaan alkaako jokin moraalinen herätyskello jossakin soimaan?  En väitä, että tarina on totta, mutta sitä se voisi olla.
« Viimeksi muokattu: 03.04.15 - klo:20:20 kirjoittanut DeeDee »

villerius

  • Hero Member
  • *****
  • Viestejä: 3600
Vs: Moraalinen dilemma
« Vastaus #1 : 03.04.15 - klo:20:27 »
Moraalinen herätyskello ei soi, mutta en menisi uudelleen.
Cariño arriacense

Mr Tampere

  • Vieras
Vs: Moraalinen dilemma
« Vastaus #2 : 04.04.15 - klo:14:47 »
Tai on.