Kirjoittaja Aihe: NARROW REAL CZECH CHOCOLATE GIRL FOR YOU  (Luettu 533 kertaa)

Mr Tampere

  • Vieras
NARROW REAL CZECH CHOCOLATE GIRL FOR YOU
« : 30.06.15 - klo:18:25 »
Taas sain oppitunnin siitä, että sovi tapaamiset riittävän ajoissa kuten yleensäkin teet ;) Oli vähän muita bisneksiä hoidettavana Tampesterin centrumissa, mutta kun ei ollut hajuakaan kauanko niihin tärväytyy aikaa, niin jäi hutsuvierailun sopiminen kyliltä tapahtuvaksi. Plan A olisi ollut tavattavissa vasta usean tunnin päästä, joten toivotin hänelle vaan hyvää ja menestyksekästä illanjatkoa ja rimpautin Plan B:lle. Treffit saatiin sovittua 20 minuutin päähän.

Alaovelle saapui oikein tumma ja kaunis nuori nainen kokovalkoisessa kesämekossaan joka kieltämättä näytti erittäin hyvältä hänen päällään. Sisälle päästyämme annoin tytölle massit ja sain vastineeksi häneltä puhtaan pyyhkeen ja melko topakan käskyn pestä itseni oikein hyvin ;D Kai se kuuluu hänellä tapoihin tuo, tiedä sitten. Suihkussa olin kyllä käynyt tuntia aiemmin salilla.

Suihkusta tultuani saavuin makuuhuoneeseen jossa neito oli jo riisunut kesämekkonsa ja oli ilkosillaan. Hän heitti taas sen ainaisen kommentin jota en kateellisille viitsi mainita ollenkaan , vaikka kaikille se on mahdollista jos on vain ASENNETTA ;) Suutelimme ja neito hieroskeli itseään seisovaa kaluani vasten ja fiilis alkoi nousemaan ja lopulta tyttö sanoi, että "tee mitä haluat" ja aloin tekemään.

Sängylle asetuttuani hän otti kullini käsittelyynsä ja imaisi sen kyllä reippaasti lähes kokonaan suuhunsa. Ei voi muuta sanoa kuin, että hyvää teki jälleen kerran OWO. Saarnauksen jälkeen paukuttelin doggylla rojut pussiin.

Mitä neitoon muuten tulee, niin aluksi hän oli jotenkin liian cool, viileä, toki ihan ystävällinen, mutta emme päässeet kyllä oikein samalle levelille kuten yleensä tsekittärien kanssa käy. Lopuksi taas hän kuin avautui ja juttua riitti. Hän on viimeisellä Suomen visiitillään ja aloittaa ....no jonkun ja toivotan hänelle onnea ja menestystä.

http://www.sexwork.net/girl/29453

Mr Tampere

  • Vieras
Vs: NARROW REAL CZECH CHOCOLATE GIRL FOR YOU
« Vastaus #1 : 30.06.15 - klo:20:04 »
Unohdin kokonaan mainita ratsastussessiosta jossa tyttö kyllä pani parastaan hiki otsalla.