Kirjoittaja Aihe: Jenny - Ukraine  (Luettu 562 kertaa)

Mr Tampere

  • Vieras
Jenny - Ukraine
« : 18.07.15 - klo:12:42 »
Koska tsekkiläiset "toimiston" puhelinvastaajat nukkuivat tänä aamuna pommiin, oli katseltava muita vaihtoehtoja. Simon oli lähdössä outcall-keikalle ja olisi ollut tavattavissa vasta kolmen tunnin kuluttua, niin päätin soittaa ukrainalaiselle Jennylle. Puhelimeen vastasi aamu-unisen kuuloinen ystävällinen tyttö ja tapaaminen sovittiin nopeasti puolen tunnin päähän.

Paikka oli Treen keskustassa S-ryhmään kuuluvan tavaratalon takana sijaitsevassa kerrostalossa ja kyseisessä kämpässä en ollut ennen käynytkään, vaikka tässä on vuosien mittaan kerinnyt erinäisiä luukkuja katsastamaan.
Alaovelta soitto tytölle joka avasi oven ovipuhelimella. Hissiin ja yläkerroksiin jossa hissin viereinen ovi olikin jo aavistuksen raollaan. Sisällä seisoi jonkin verran kuviaan muistuttava(aavistus löysyyttä, ei liikaa)tyttö joka otti ystävällisesti halaten ja hymyillen vieraansa vastaan. Tämänhän nyt arvasin jo etukäteen ettei kuvien "Jenny" paikalla tule olemaan, mutta kun ulkonäkö ja kroppa oli ihan ok kuosissa, päätin jäädä mestoille.

Pikimustat hiukset, herttainen hymy ja ystävällisyys. Siinä avainsanat tälle tapaamiselle. Erityisesti täytyy kehua tytön törötisuja joissa nännit nöpöttivät todella terhakkaasti pystyssä. Suikkari sellainen ok, pillu maistui hyvälle ja kostui oikein kivasti sitä nuollessani. Saarnauksen jälkeen doggyyn, mällit pussiin ja hyvää teki.

+ 21- vuotta
+ rinnat
+ hymy
+ystävällisyys
+ amatööri, ei mikään seksikone
+ paikan sijainti
+ Dieselin tossut

- aavistuksen löysä kunto
- aamu-uninen
- pyyhkeiden puuttuminen
- kämppä suorastaan aneeminen

Sen verta vielä tuosta ukrainalaisuudesta, että tyttö kertoi olevansa Kiovasta, joten uskotaan se;) Testasin vähän tytön mielipiteitä haukkumalla reippain sanakääntein venäläisiä aina tsaarin ajoista lähtien ja tyttö komppasi kyllä uskottavasti, että kai hän ukrainalainen on sitten..

http://www.sexwork.net/girl/33479

https://www.youtube.com/watch?v=7V1jFh_kuWs