Kirjoittaja Aihe: Pakolais- ja maahanmuuttokeskustelu  (Luettu 38056 kertaa)

Gustav

 • Vieras
Vs: Pakolais- ja maahanmuuttokeskustelu
« Vastaus #15 : 03.12.15 - klo:19:30 »
Iltalehti tuo suvakkien suosikki uutisoi Orvon tiedotustilaisuudessa: "Suomi tiukentaa turvapaikanhakijoiden kohtelua" . Tuon tilaisuuden tarkoitus oli selvästi kusettaa kansalaisia antamalla saa kuva,  että jotain tiukennuksia muka oltaisiin tekemässä. Ja mitä tuo kiristyminen sitten tarkoitti. Turvapaikan hakijat joutuvat allekirjoittamaan saaneensa suomi-paketin maan tavoista jne. mm. ettei naisia saa raiskata, mutta allekirjoitus ei tietysti  ole juridisesti pätevä. Eri taustan omaavat hakijat tullaan sijoittamaan eri VOKkeihin, joten ongelmia siirretään myöhempään vaiheeseen, jos eri ruskonnollisille ryhmille myönnetään oleskelivat. Eli todellisuudessa ei taaskaan saatu mitään tiukennuksia aikaan. Kuinka typerinä suomalaisia oikein pidetään?

Mr. Jeeves

 • Vieras
Vs: Pakolais- ja maahanmuuttokeskustelu
« Vastaus #16 : 04.12.15 - klo:07:28 »
Lehet kirjoittaa mitä sattuu ja kun tiedetään se että suurin osa nykytoimittajista on kukkahattutätejä on tulos tätä. MV lehti on täyttä roskaa.

Kulliveri

 • Jr. Member
 • **
 • Viestejä: 77
Vs: Pakolais- ja maahanmuuttokeskustelu
« Vastaus #17 : 04.12.15 - klo:08:36 »
Nyt kun tärkeät parkkikiekkoasiat on saatu kuntoon niin olisiko aika korjata tämä (http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1449125973384.html)
Lainaus
Suomessa edes törkeä rikos ei vaikuta turvapaikan myöntämiseen – mitä ministeri Orpo tarkoitti?

Eilen Orpo kertoi,  että rikoksiin syyllistyneet pääsevät käsittelyjonossa keulille, eli rikos todella kannattaa.

Sipilä julisti kotikuntansa raiskaustapauksen jälkeen,  että lait ovat ajantasalla, tätäkö hän tarkoitti?

Osku

 • Vieras
Vs: Pakolais- ja maahanmuuttokeskustelu
« Vastaus #18 : 04.12.15 - klo:12:23 »
Orpo vierailulla alaikäisten turvapaikan hakijoiden luona.

[ylläpito on poistanut liitteen]

Gustav

 • Vieras
Vs: Pakolais- ja maahanmuuttokeskustelu
« Vastaus #19 : 04.12.15 - klo:19:19 »
Hesari se jatkaa suoltaa paskaa, ei ihme ettei sitä kukaan enää tilaa, olisihan se hullua maksaa siitä, että media koittaa aivopestä  lukijaansa

PÄÄKIRJOITUS 4.12.2015
Lainaus
Turvapaikanhakijoiden tekemiä raiskausrikoksia koskevassa keskustelussa on siteerattu paljon Kriminologian ja oikeuspolitiikan instituutin tutkimuksen lukuja poliisin tietoon tulleista seksuaalirikoksista.

Tutkimuksen mukaan joidenkin vähemmistöryhmien riski syyllistyä raiskaukseen on jopa 17-kertainen kantasuomalaisiin verrattuna. Tutkimuksessa luvun todetaan kuitenkin pienenevän vakioitaessa rikoksentekijöiden taustoista saatavia tietoja, joita ovat esimerkiksi ikä ja tulotaso. Riskikertoimet olisivat todennäköisesti vieläkin pienemmät, jos rekisteriaineisto olisi sallinut useampien tietojen vakioimisen.

Lukujen avulla keskustelussa luodaan mielikuvaa joidenkin ryhmien ”taipumuksesta” raiskauksiin. Näissä kannanotoissa kuitenkin unohdetaan tutkimusraportin esipuheessakin todettu asia: missään tutkitussa väestöryhmässä valtaenemmistö ei ole koskaan syyllistynyt näihin tai muihinkaan rikoksiin.

Jutussa siis tosissaan koitetaan kertoa kuinka tilastoja olisi tulkittava, jotta ne sopisivat kirjoittajan maailmankuvaan.

Jottei totuus pääsisi unotumaan, niin tässä päivän turvapaikanhakijoista uutisoituja raiskauksia:
1) Nuori turvapaikanhakija vangittiin Hesperian puiston raiskauksesta epäiltynä - http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015113020754076_uu.shtml
2) Tapanilan raiskauksesta yli kaksi vuotta ehdotonta vankeutta - http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015120420779922_uu.shtml
3) Raiskasi naisen kahdesti ja "rukoili" välillä - yli kolme vuotta vankeutta - http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015112720736264_uu.shtml
4) Poliisi tutkii kahta raiskausta Jyväskylässä (14-16 vuotiaita) http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1449205715907.html
5) Turvapaikanhakijaa epäillään raiskauksesta Porissa - http://mvlehti.net/2015/12/04/turvapaikanhakijaa-epaillaan-raiskauksesta-porissa/

Gunnar

 • Vieras
Vs: Pakolais- ja maahanmuuttokeskustelu
« Vastaus #20 : 05.12.15 - klo:09:14 »
Iltalehti ja Iltasanomat ovat joutuneet ilmeisesti somessa kulkevan tiedon takia julkaisemaan uutisia, jotka ovat olleet mvlehti.net -lehdessä luettavissa jo aiemmin. Tätä uutista on kuitenkin turha etsiä IL:stä tai IS:sta:
Lainaus
Hennalassa sattui marraskuun alussa välikohtaus, jossa useat poliisipartiot joutuivat kymmenien turvapaikanhakijoijen uhkaavan käytöksen kohteeksi. Helsingin Sanomien mukaan miesjoukon piirittämät poliisit joutuivat pakenemaan uhkaavaa tilannetta käyttämällä kaasua ja patukkaa.

Kansalaisilla (varsinkaan alaikäisillä tytöillä) ei siis ole mitään pelättävää vastaanottokeskusten läheisyydessä, vaikka poliisi itse ei uskalla mennä paikalle kahden hengen partiolla vaan sinne on hälytettävä aina useampi partio. Olisiko aika tunnustaa, ettei varsinkaan naispuolisten ole enää turvallista liikkua yksin vastaanottokeskusten läheisyydessä.

Esimerkiksi 100-hengen valtaanottokeskus kasvattaa raiskausriskiä paikkakunnalla yhtä paljon kuin jos sinne tulisi yhtäkkiä lähes 2000 suomalaista miestä. VOKit, jotka on sijoitettu pienille paikkakunnilla nuoria tyttöjä voi olla hyvin vähän, joten riski heidän kohdallaan raiskatuksi tulemiselle on hyvin suuri. Mikä tässä päättäjien on niin vaikeaa ymmärtää ?

Petteri Orpopoika

 • Vieras
Vs: Pakolais- ja maahanmuuttokeskustelu
« Vastaus #21 : 05.12.15 - klo:10:37 »
Lukeekohan päättäjät Turskista?  ;DLopeta nyt jo.

Gunnar

 • Vieras
Vs: Pakolais- ja maahanmuuttokeskustelu
« Vastaus #22 : 05.12.15 - klo:10:59 »
Lukeekohan päättäjät Turskista?  ;DLopeta nyt jo.

Kysymys oli retorinen ja vastahan mä aloitin.

Gunnar

 • Vieras
Vs: Pakolais- ja maahanmuuttokeskustelu
« Vastaus #23 : 09.12.15 - klo:18:17 »
http://mvlehti.net/2015/12/09/syyttaja-jatti-syytteet-turvapaikanhakijoita-kohtaan-saynatsalon-alaikaisten-raiskauksissa/
Lainaus
Syyttäjä jätti syytteet nostamatta turvapaikanhakijoita vastaan Säynätsalon alaikäisten raiskauksissa!
Kihlakunnansyyttäjä Marika Visakorpi jätti raiskaussyytteet nostamatta, koska seksuaalisessa kanssakäymisessä ei käytetty väkivaltaa.

Ikänsä valehtulusta on siis monia etuja, alaikäisen raiskauksestakin selviää ilman rangaistus, hienoa suomalainen oikeusjärjestelmä.

Rick Ollinen

 • Vieras
Vs: Pakolais- ja maahanmuuttokeskustelu
« Vastaus #24 : 10.12.15 - klo:03:21 »
Valmistautukaa!, Sanoo Tom Araya.
Ja niin sanon minäkin. Paukut ja aseet piiloon ennen kuin viranomainen vie.

 Helsingin Hartwall Arenalla esiintyivät maanantai-iltana thrash metal -pioneerit Anthrax ja Slayer, joista etenkin jälkimmäinen tunnetaan tinkimättömänä niin musiikissaan kuin asenteessaankin.

Ennen konserttia Ilta-Sanomille antamassaan haastattelussa kitaristi Kerry King totesi, ettei bändi harkinnut hetkeäkään Euroopan-kiertueensa peruuttamista Pariisin terrori-iskujen vuoksi.

– Jos keikkajärjestäjät olisivat ehdottomasti niin vaatineet, olisimme saattaneet peruuttaa esiintymisiä. Mutta muuten emme näe peruutuksille mitään syytä. Elämän on jatkuttava terroriteoista huolimatta.

– Me teemme mitä haluamme, Kerry King sanoi.

Ennen Helsingin-keikkaansa King ja Anthrax-basisti Frank Ballo osuivat Linnan juhlien jatkoille hotelli Kämpiin ilmeisen hilpeissä tunnelmissa


Maanantai-iltana kello 22 hilpeys oli tiessään, kun Slayer nousi Hartwall Arenan lavalle ja aloitti keikkansa uutuusalbumi Repentlessin nimikkobiisillä ja Kristusta esittävän taustalakanan eteen laskeutuivat väärinpäin käännetyt ristit.

Keikan puhuttelevin hetki koettiin jo varhaisessa vaiheessa, ennen War Ensemble -kappaletta. Basisti-laulaja Tom Araya huudatti yleisöä kysymällä ”oletteko valmiit?”, mutta sen sijaan että biisi olisi lähtenyt heti yleisön karjuttua vastauksensa, Araya jatkoi:

– Yleensä kysyn, että oletteko valmiit? Nyt kysyn kuitenkin, että oletteko valmistautuneita?

Yleisö vastasi jälleen huutamalla, jonka jälkeen Araya toisti kysymyksensä aiempaa painokkaammin ja jatkoi:

– Sota on tullut Skandinaviaan ja jossain vaiheessa jokainen teistä joutuu osaksi sitä.

Tässä vaiheessa yleisö ei enää vastannut yhtä äänekkäästi kuin aiemmin, vaan keskittyi kuulemaan Arayan sanoja.

Tom Araya ei maininnut puheessaan kertaakaan Pariisin iskuja tai bändikollegaansa Eagles of Death Metalia, jonka konsertissa perjantaina 13. marraskuuta terroristit murhasivat liki sata ihmistä.

Sanomattakin on kuitenkin selvää että Araya puhui siitä, mitä Euroopassa tapahtui heidän kiertueensa aikana ja mitä koko maailmassa tapahtuu parhaillaan.

Kyseessä oli nimittäin jo toinen kerta, kun terrorismi osuu yksiin Slayerin Euroopan-kiertueen kanssa. 11.9.2001 bändi julkaisi God Hates Us All -albuminsa. Päivä on sama, jolloin terroristit iskivät New Yorkissa lentämällä matkustajakoneet päin World Trade Centerin kaksoistorneja. Heti iskujen jälkeen bändi suuntasi Eurooppaan kiertueelle.

– Sota on tullut Skandinaviaan. Sen ei pitäisi olla täällä, mutta se on. Sota on valtioiden peliä. Sota on tapa, jolla maailma menee eteenpäin. Joten oletteko todella valmistautuneita?

Tämän jälkeen bändi täräytti ilmoille War Ensemblen, joka raakuudessaan kuvaa sotien järjettömyyttä ja valtioiden käymää peliä.

Gunnar

 • Vieras
Vs: Pakolais- ja maahanmuuttokeskustelu
« Vastaus #25 : 14.12.15 - klo:10:53 »
Iltalehdellä on asiat edelleen tärkeysjärjestyksessä. Maahan on palannut supon mukaan parikymmentä isis-taistelijaa, minkä lisäksi mvlehti olemattomilla resursseillaan paljastanut puolen tusinaa sotarikollista, jotka majailevat maassa, mutta iltalehti nostaa etusivulle uutisen turvapaikanhakijan pahoinpitelystä.
Ulkolaisten tekemiä puskaraiskauksia on hesan seudulla pelkästään tusinan verran, mutta onhan tuo pakolaisen kohtelu oaljon pahempi ja tärkeämpi asia.

pekka

 • Vieras
Vs: Pakolais- ja maahanmuuttokeskustelu
« Vastaus #26 : 15.12.15 - klo:12:04 »
Missä on kaikkien pakolaisten ystävä Letsmenoks, onko hänenkin silmät viimein auvautuneet nyt kun valtamediakin on vähän tuonut totuuksia julki?

Letsmenoks

 • Full Member
 • ***
 • Viestejä: 187
 • Elämäntapainsinööri AMK
Vs: Pakolais- ja maahanmuuttokeskustelu
« Vastaus #27 : 16.12.15 - klo:15:51 »
Jahas, täällähän minä. Silmät aukeaa joka aamu, töihin kun on aamuisin pakko ponkaista. Toisekseen ei minulla ole ikinä ollutkaan teikäläisten suosimia hevosten silmälappuja. Olen aina ollut tietoinen rasistien tekemistä viharikoksista, jo ennenkuin valtamedia alkoi niitä tuoda esille.

Olen tuota sanonut jo sw puolella, ajat ovat rankat ja pahempaa on luvassa, puolin ja toisin. Rikollisuuteen syyllistyvät kantasuomalaiset passitettava siperiaan ja maahanmuuttajataustaiset rikolliset omaan maahansa. Vuan kumpikaan toiveistani ei tule toteutumaan joten näillä mennään. Eletään ihmisiksi ja ihmisinä toisiakin kohdellaan. Myös rasisteja vaikka se turhauttavalta välillä tuntuukin. Se auttaa kun tiedän, että valtaosa kantaväestöstä on kumminkin ihan kunnollista ja lainkuuliasta porukkaa eikä ihmisiä pilkaavaa, kivittävää ja elävältä polttavaa roskäväkeä.

Roskaväki, väriin katsomatta, häkkiin rikoksistaan. Sieltä kuntoutettuna takaisin yhteiskuntaamme rikastuttamaan. Näin meillä Suvakkilassa. Mites teillä Rasistilassa?( Huomautus, retorinen kysymys, ei tarvitse vastata...)

En ole suvakki mutta...

Mr. Jeeves

 • Vieras
Vs: Pakolais- ja maahanmuuttokeskustelu
« Vastaus #28 : 16.12.15 - klo:18:35 »
Kyllähän tää kukkahattutätien ja setien maa on syvältä. Täällä pitää tapahtua jotain kamalaa, ennenkuin mitään tehdään jos sittenkään.

U. Nelma

 • Vieras
Vs: Pakolais- ja maahanmuuttokeskustelu
« Vastaus #29 : 25.12.15 - klo:04:59 »
Ei täällä Suvakkilassa mitään tapahdu, tulee vaan lisää työttömiä joka päivä.
Riidellään vähän SOTESTA ja yhteiskuntasopimuksen toteutumattomuudesta. Puhutaan leikkauksista, muttei sittenkään leikata mistään. Velka kasvaa ja karvarannetta alkaa pukkaan Dublin- sopimusten Ruotsin ja Saksan (Finnlines) lisäksi Venäjältä.
Noo, kahtellaan. Eihän tässä vielä mitään kun se miljardi noiden ja niiden perseenyhdistämiseen.

Hyvää Joulua ja leutoa talvea, keväällä sitten muutema 100000 lisää sortseissa.

Hyvää Uutta vuotta vaan sinne veronmaksajille. Ja jälkeläisille.