Kirjoittaja Aihe: Emma - Mustanmeren helmi  (Luettu 406 kertaa)

DeeDee

  • Hero Member
  • *****
  • Viestejä: 521
  • FitFarm
Emma - Mustanmeren helmi
« : 23.02.16 - klo:15:54 »
Pienen arpomisen jälkeen (Emma vai Anabel), päätin tällä kertaa tutustua minulle uuteen neitokaiseen ja hyvän valinnan teinkin, se täytyy sanoa. Aika sovittiin helposti ja kätevästi, siitä ei sen enempää. Paikalle päästyäni oven avasi kuvien kaltainen( no en väitä etteikö pientä säätöä ole tehty) tumma hottis. Suudelmat molemmille poskille ja tyttö änkeytyi oikein kiimaisesti lähituntumaan riisumaan multa kledjuja veke. Samalla napsautin  neidon silarit vapaaksi kahleistaan, kourin ja  suutelin niitä innokkaasti. Taisin maistaakin ;)

Nostin hennon neitokaisen selälleen sänkyyn ja lähes syöksyin päälle suudellen ja nuoleskellen häntä joka paikasta. "Sille" annoin tietysti oikein kunnon erityiskäsittelyn neidin voihkiessa kiimoissaan. Neiti asetteli kortsun paikoilleen ja tarjosi todella upean herkkupeppunsa esille 69:ssä. nuoleskelin pillua ja samalla hiplasin klitorista ja neiti kävi kyllä tosi kuumana. Kiepautin hänet lähetyssaarnaajaan ja paukuttelin menemään. Kliimaksin halusin tietenkin doggyssa sillä harvemmin on noin hyvää perää tullut vastaan näissä kuvioissa.

"Emma" on oikein sosiaalinen tyyppi ja hänen kanssaan olisi kyllä viettänyt vaikka muutaman tunninkin sillä helvetin hyvín tultiin juttuun. Samat kysymykset ;)...niin minkäs minä sille voin.... Juteltiin Innasta ja kuunneltiin JuuTuubilta neidin suosikki eli https://www.youtube.com/watch?v=i7wveOu5hkQ

En mä osaa muuta sanoa kuin, että parasta uutta aikoihin. Tulee kuulemma Tampesteriin uudestaankin. Niin ja ilmossa kertoo olevansa Espanjasta, mutta heti kysyttyäni kertoi oikeasti olevansa Romanian neitoja.

https://www.sexwork.net/girl/36444