Kirjoittaja Aihe: Carrie - lätkästä pitävä ex-futaaja  (Luettu 421 kertaa)

DeeDee

  • Hero Member
  • *****
  • Viestejä: 521
  • FitFarm
Carrie - lätkästä pitävä ex-futaaja
« : 14.03.16 - klo:15:42 »
Muistan kuinka eräänä huhtikuun(2015) lämpimänä lauantaipäivänä soitin Carrielle ja yritin saada häneltä aikaa tapaamiselle. Neito oli erittäin kysytty, joten ensimmäinen vapaa aika olisi ollut usean tunnin päässä, joten tapaaminen jäi siihen. Käynyt hän on Treella useasti sen jälkeenkin, mutta menemättä olen tyhmästi jättänyt, mutta nyt tämä asia on korjattu ja  olen siitä iloinen, enemmänkin ;)

Soittooni vastaa reippaasti iloinen naisääni ja aika löytyi heti kymmenen minuutin päästä jo erittäin tutuksi tulleesta asunnosta Suomen ykköskaupungin keskustasta. Ovisummerilla sisään, hiukset nimitaulusta peilaten ojennukseen ja nousin rappusia ylemmäksi. Ovi oli jo kutsuvasti auki josta minua tarkkaili blondi nainen joka otti vieraansa vastaan hymyillen. Mannermaiset suudelmat poskille ja juttu lähti käyntiin taas kerran kuin olisimme jo tavanneet aiemminkin. Paidan heitettyäni tuolin selkänojalle sain jälleen kerran kuulla samat kysymykset, jotka niin paljon vituttavat pulskempia turskareppanoita joten jätän ne kertomatta.

Suihkun jälkeen seisoimme vastakkain suudellen ja neidon runkatessa kaluani hiljaa. Suutelin naisen ruskettunutta vartaloa sieltä ja täältä. Hyväilin  upeaa kiinteää pientä peppua jo aavistuksen kiihkoissani.Neito pujahti sängylle peppu pystyyn ja aloin nuolemaan hänen pilluaan joka maistui....puhtaalta. Tämän jälkeen harjoitimme 69:ä, mutta se oli lopetettava ettei ilo olisi loppunut liian aikaisin. Neito hyppäsi ratsaille ja  oli niin helvetin kiihottavaa katsella hänen rytmikästä ratsastustaan korkkarit ( ;))jaloissaan.  Sanoin hänelle, että haluan ehdottomasti tulla doggyssa. Painoin kaluni huulille ja siitä työnnyin hänen ahnaaseen pilluunsa. Kiihdytin vauhtia ja aikani paineltuani pyysin häntä kuitenkin kääntymään vielä lähikseen, että saisin nähdä hänen kasvonsa...kiihkeää suutelua samalla kun täräytin mällit kumiin. Hiki  lensi molemmilta osapuolilta sillä niin kovaa menoa tapaamisemme oli. Hauskaa oli ja nauru raikui. Vitun hyvä tapaaminen joka ei jää tähän ensimmäiseen.

Lopuksi vielä neidin lempimusaa joka löytyy akselilta trance- house, ei se ysäri vaan tämä nykyinen.

Hardwell feat. Jake Reese - Run Wild

https://www.youtube.com/watch?v=ULwcsIPdc8w

https://www.sexwork.net/girl/27208

Ps. muistinhan oikein Weekend Festivalin ajankohdan 5. ja 6. elokuuta?