Kirjoittaja Aihe: Praha N.Y.T  (Luettu 8030 kertaa)

Fuser

 • Sr. Member
 • ****
 • Viestejä: 280
Praha N.Y.T
« : 03.05.16 - klo:04:00 »
Wappu ei mennyt ihan putkeen. Tuli vähän ihmisten kanssa erimielisyyksiäkin. Tyhjänpäiväistä riitaa. Politiikasta.  Kaikki eivät aina ymmärrä Che Guevara- miestä. Wappunakaan. Jossakin vaiheessa sain muka jonkunlaisen wappumorsiammmenkin. Peruskoulunopettajan. Yritin panon jälkeen selittää hänelle eksistentialismista. Jean Paul Sartresta. Jean Paul Sartren ja Che Guevaran välisistä syvistä filosofista keskusteluista. Hän luuli että Jean Paul Sartre on joku ranskalaisnen jalkapalloiloilija. Revi siitä sitten munasillasi jotain huumoria. 

Maanantain aikainen lähtö Prahaan ei ollut kyllä kovin hauska. Jotenkin olo oli niinkuin ois jäänyt ainakin yksi yö nukkumatta väliin. Jotenkin onea oli työväenluokan miehen mieliala. Prahan lentokentälle on aina hienoa saapua. Sehän on kohta vähän kuten jonnekkin kotiin saapuisi. Lentokentän nimi ei ole turhaan Vaclav Havel. Helsingin jälkeen se on aivan kuin olisit laskeutunut eri planeetalle. Ihmiset ovat ystävällisiä. Kun Granadon kanssa ollaaan reissussa, niin oli tietenkin kiiree kaupunkiin kova. Bussi ja metro eivät käyneet. AAA-firman radiotaksi oli se Skoda minnekä matkaulukut sullottiin. Ja sitten mentiin. Vaikka Vaclav Havelin lentokentältä on kuiten matkaaa Vinohradyn hotelliimme sen 20 kilometriä, niin ei siinä kauaa nokkka tuhise kun ollaan perillä. Skodalla painetaan talla laudassa. Prhassa on takseille koko ajan ne omat kaistat. Kyyti on kyllä hurjaa. Alkoi tulla sellaista krapulaisen pelkotilaustakin. Kohta kuitenkin oltiin perillä Vinohradyn tutussa hotellissa. Tuttu henkilökunta toivottaa tervetulleeksi ja ravintolankin puolelta tulivat kokki ja tarjoilijat tervehtimään. Poskisuudelmat vaihdettiin. Eihän sellaista ole missään muualla maailmassa. Työväenluokan miehelle. Arvelivat että meidän pieni humalatilamme johtuu vain tästä tunnin aikaerosta, mikä vallitsee Suomen Ja Tsekin välillä. Tsekkiläiset osaavt vittuilla todella hienovaraisella tavalla.

No syömispuoli oli meillä jäänyt wappuna tosi tosi vähiin. Jumprussa vielä suunnittelimme koko wappupäivän, kun kiskoimme sitä aitoa hanasta laskettua Pilsner Urguellia ja niistä aidoista Urguell-tuopeista. Sitä ruokailua siinä Kauppureinkadunkadun vastapäisessä hampurilaisravintolassa. Mutta se syöminen jäi vähiin. Sinne oli koko ajan ihan älytön porvareiden jono. Päätimme jättää sitten syömisemme Prahan Dish (www.dish.cz/) ravintolaan. Maailman parhaat hampurilaiset. Ylivoimaisesti. Ja mitkä törötisuiset tarjoilijat. No Granado halusi kuitenkin välttämättä Astronomiselle kellolle. Sen kellon viisauden tutkimiseen ei koskaan kyllästy. Siinähän on tavallaan selitettynä kaikki se mitä ihmisen pitäisi tietää. Keskiajalla kellot olivat lähes maagisia välineitä. Ne eivät ainoastaan näyttäneet aikaa vai myös loivat sitä. Granadolle Prahan astronominen kello tuntui tikittävän taas, että haureuteen haureuteen...

Ja kun toveri oli kehunut Floran metroaseman vieressä olevaa privattia Lolitas Privat (www.sex.cz/lolitasprivat) siitä, että siellä saa kanta-asikaskortin, jonka joka kahdeksannella leimalla tunnin sessio ilmaisen. Tuttu privatti minullekkin aiemmilta Prahan reissuilta, mutta ei  minulle silloin tällaista ekstraa tarjottu. Olin jo kauan halunnut tavata Nadja neidon. Kun tykkään naisista joilla on muotoja. Ja isot tissit. Tunnin jälkeen halusin uuden tuokion. Jalkafetissi ja tissihieronta. Vaikea vastustaa. Sain toisen leiman passiini. Saakohan näillä leimoilla kohta jo Oulun turkkilaisten karvakäsien pizzeriasta ilmaisen pizzan? 

Fuser

 • Sr. Member
 • ****
 • Viestejä: 280
Vs: Praha N.Y.T
« Vastaus #1 : 04.05.16 - klo:22:53 »
Prahalaiset väittävät että kevät on ollut harvinaisen pitkä ja kylmä. Voihan se näinkin tietysti olla, mutta samaa he sanovat kuitenkin joka vuosi. No nyt on kesä ainakin saapunut Prahaan. Kirsikkapuut ovat täydessä kukassa ja prahattarien kellohame heilahtaa. Hotellistamme Orion on lyhyt matka Belgiska kadun Zluta Pumpaan ja sitä vastapäätä olevaan Prahan parhaaseen riistaravintolaan Hluzna Samota. Hluzna Samota on muuten saanut nimensä Bohumil Hrabalin kirjasta Liian meluisa yksinäisyys. Bohumil Hrabalin kuvat koristavatkin gastropubin seiniä.Rukailun jälkeen voi siirtyä vastapäiseen meksikoilaisravintolaan Zluta Pumpaan juomaan maailman parhaaksi väitettyä absinttia Bairnsfather bitter. Bairnsfather bitterissä on korkein sallittu määrä sitä hallusinaatioita aiheuttavaa hermomyrkkyä tujonea. Lisäksi Bairnsfather bitterissä yrtit ovat mukana jo tislausvaiheessa, eivätkä ole lisätty valmiiseen tisleeseen kuten monissa absinteiksi itseään kutsuvissa juomissa on. Sitä Johnny Deppkin kiskoi elokuvassa From Hell, kun yritti saada kiinni huoria tappavaa Viiltäjäjackia ja haki inspiraatiota "vihreästä keijusta". Orion on muuten ollut joskus muinoin suomalaisomisteinen hotelli. Siitä muistuttaa hotellissa vapaasti asiakkiden käytössä oleva kunnollinen suomalainen sauna. Nykyisin hotellin omistajat ovat tsekkiläisiä. En ole viitsinyt alkaa naisia raahata saunomaan. Eivät ehkä tykkäisi.  :)

Orionista on Namesti Mirulle matkaa kolme sataa metriä. Namesti Mirullahan on vihreän linjan, meidän turskien Velvet Undergroundin, metropysäkki. Ja tietysti Namesti Mirun kaunis aukio kirkkoineen ja jäätelökioskeineen ja törötisuisine jäätelönmyyjineen. Namesti Mirulta lähtee myös kätevästi ratikka numero 22, joka on tavallaan sellainen maisemaratikka joka kiertelee ympäri kauniin Prahan. Ajaa Kansallisteatterin ohi ja sitten Vltava joen yli Mala Stranaan ja Prahan linnalle ja Strahovin luostariin asti. Prahan linnalla on hauska seurata vahdinvaihtoa. Vaikka ollaan Tsekin tasavallassa, niin protokollaan on tarttunut niin paljon Itävalta-Unkarin Habsburgien pitkän hallintokauden keisarillisuutta, että suomalaista se vallan häikäisee. Siihen muuten liittyykin yksi hauska pieni anekdootti Vaclav Havelista. Kun Vaclav Havel valittiin presidentiksi Neilikkavallankumouksen jälkeen vuonna 1989, niin hän käytännössä muutti linnasta Linnaan. Vankityrmästä presidentiksi. Havelhan ei ollut välttämättä enää kovin halukaskaan alkamaaan presidentiksi, koska hänen terveytensäkin oli vankilavuosina heikentynyt oleellisesti, mutta Havel koki sen ilmeisesti kuitenkin jonkinlaiseksi velvollisuudeksi. Prahan linnaan virka-asuntoon Havel ei suostunut muuttamaan, vaan halusi ehdottomasti asua omassa siviiliasunnossaan Nove Mestossa Tanssivan talon naapurina. Prahan linnan ja presidentin virka-asunnon hän vaati avattavan tavallisille prahalaisille. Se oli historiassa ensimmäinen kerta, kun tavalliset prahalaiset pääsivät tutustumaan Prahan linnaan. No juhlallisuudet olivat hienot Havelin virkaanastujaisissa. Hieman toista maata kuin köyhän Suomen presidentin virkaanastujaisissa eduskuntatalon edessä maaliskuun ensimmäisenä. Seremoniat kestivät vaikka kuinka kauan. Havel ei olisi kuitenkaan tsekkiläinen, ellei hän olisi keksinyt jotain pientä mustan huumorin pilkahdusta siihenkin tilaisuuteen. Havel kiristi housunsa vyöllä niin ylös, että lahkeet ulottuivat vain puolisääreen. Nilkat paljaina hän sitten kahlasi seremoniat läpi. Syyksi Havel sanoi, että hän oli jännittänyt juhlallisuuksia niin kovasti, että epähuomiossa vetäisi housut liian ylös. Vaatteita ja taitavia räätälejä hänellä kuulemma piisasi, mutta syy oli yksin hänen ja  jännityksensä. Rakastettu presidentti Havel nukkui pois 18.12.2012. Havelin kuoleman muistopäivänä tsekkiläiset vetävät housunsa ylös, niin että paljaat nilkat vain vilahtelevat. Pukumiehet ja farkkuasuiset nuoret. Näin tsekkiläiset haluavat kunnioittaa suurmiestään. Mustalla huumorillaan. Havel katselee varmaan pilvenreunalla maanmiestensä tempausta ja siemaisee tyytyväisenä pitkän hörpyn Pilsner Urguellia. Sellaisia tsekit ovat.

Privattejakin on tullut kierreltyä. Privatit ovat minun juttuni, koska haluan tavata tsekkiläisiä naisia. Kun he ovat niin kauniita ja tulen hyvin toimeen heidän kanssaan. Privateissa naiset ovat lähes pelkästään tsekkiläisiä.Muutamaan slovakkiin olen törmännyt. Tarkoituksena oli että etsisin nyt sellaisia uusia privatteja joissa ei ole aikaisemmin tullut edes käytyä. Pari sellaista olen löytänytkin. Heaven Models (http://www.sex.cz/heavenmodels) on oikeastaan vähän vanhakin tuttavuus, koska se sijaitsi pari vuotta sitten aivan hotelli Orionin vieressä. Uusi huoneisto on nyt Flora metroaseman lähellä. Eli metron vihreällä linjalla liikutaan. Kaksi pysäkkiä Namesti Mirulta. Olemme kaverini kanssa molemmat tissimiehiä, joten valitsimme daameiksi runsasmuotoiset Kristynan ja Luckan. Kristyna oli kyllä aivan ihana nainen ja tissipanonsa oli yksi parhaita joita olen saanut. Tissien väliin sitten lopulta laukesinkin. Kaverini kehui Luckaa. Muuten siinä aivan vieressä on pienempi privatti Nebeske Modelky (eli taivaallisia enkeleitä hekin). Siellä näyttäisi olevan minun makuuni sellaiset naiset kuin Irena ja Sabina. Privateilla on muuten sama puhelinumerokin, mutta kolme viimeistä numeroa ovat erit. Tytöt kertoivat, että olivat muuttaneet sieltä hotelli Orionin vierestä paremmalle markkinapaikalle siihen Flora metroasema läheisyyteen. Vähänkin syrjemmälle on vaikea saada ainakaan turisteja asiakkaiksi.

Toinen aivan uusi tuttavuus Prahan privateista on TopSex (http://www.sex.cz/topsex). Tämäkin Flora metroaseman lähellä. Kävelyä tulee rapiat kaksi sataa metriä. Aivan mainio privatti tämäkin. Itse valitsin sihteeriköksi Karolina nimisen neiun. Aivan mainio ihminen. Pieni kokoinen mutta muodokas nainen. Suuret ja kiinteät rinnat. Jotenkin minulle tuli tästä naisesta mieleen Prahan suuri rakkauteni Kristynka. Naisissa on kyllä jotakin samaa. Varmasti tulee vierailtua vielä uudelleenkin. Kaverini valitsi naisekseen Dianan, ja kehui kovasti kokemustaan. Käytiin Floran ostoskeskuksen näköalaravintolassa syömässä ja juomassa olutta ja vertailtiin kokemuksiamme. Tyytyväisiä miehiä oltiin. Floran metroasemalta voi noustta suoraan tavarataloon, kunhan valitsee oikean uloskäynnin. Flora on mielestäni edullisempi tavaratalo, kuin vaikka keskustan Palladium, jos haluaa tehdä jotain ostoksia. Prahan paras ja laajavalikoimaisin tavaratalo on kuitenkin keskustan Tesco Narodni kadulla. Vastaa varmaan jotain Helsingin Stokkaa. Näistä privateista kannattaa muuten muistaa katsoa ne aukioloajat. Kun ne voivat privattien välillä vaihdella kovinkin paljon. Kun privatit ovat kerrostalobordelleja ja sijaitsevat aivan tavallisissa asuinkerrostaloissa, niin taloyhtiöillä voi ollla erilaisia sääntöjä. Jotkut taloyhtiöt haluavat että bordellit suljetaan jo klo kymmenen. Jotkut taas ovat auki aamun pikkutunneille saakka. Esimerkiksi juuri tämä TopSex sulkee ovensa muistaakseni jo klo 22.00 joka ilta. Samoin kuin vaikka Mazlive Studentky. Mutta sitten taas vaikka TopPrivat ja Lolitas ovat avoinna melkein aamuun saakka. Viikonloppuisin johonkin klo 04.00 saakka.

Bluesia käytiin kuuntelemassa Liliova kadun jazz- ja bluesluolassa Blues Sklepissä. Kellariravintola on minun suosikkipaikka. Kapealla Stare Meston keskiaikaisella kujalla. Jossa kummittelee öisin. Päätön ratsumies ratsastelee levottomana edestakaisin. Olen nähnytkin pari kertaa. Sitä kannattaa varoa, että ei litisty kuoliaaksi jotain keskiaikaista kiviseinää tai tammiovea vastaan. En nyt muista sen onnettoman tarinaa, mutta kyllä niitä Prahassa piisaa. Prahassa on kyllä historian saatossa tapahtunut kaikki kauheudet mitä ihmistä voi maan päällä kohdata. Praha on kyllä vähän mystinen kaupunki. Ja kummituksiin uskoo jokainen prahalainen. :D

kaski

 • Newbie
 • *
 • Viestejä: 1
Vs: Praha N.Y.T
« Vastaus #2 : 05.05.16 - klo:23:58 »
Kiitos Fuser näistä ja kaikista aiemmista hienoista Praha-kirjoituksistasi, löysin tänne ihan niiden perässä.

Prahaa pääsee muuten ihailemaan tässä livestreamissa. Raiteita voiteleva raitiovaunuerikoisuus ajelee varhaisesta aamusta aamuyöhön ympäri kaupunkia.

Fuser

 • Sr. Member
 • ****
 • Viestejä: 280
Vs: Praha N.Y.T
« Vastaus #3 : 26.05.17 - klo:16:58 »
Tsunamin myötä hävisi Praha-ketjukin ja kaikki ne www-osoitteet. Mutta tästä vähästähän sitä on lähdettävä ylöspäin. Jos on jotain Prahan matkan suunnittelijoita ja he haluavat jotain neuvoja ja vihjeitä, niin yritetään auttaa kaikilla tavoin. Ja kyllähän ne privattien, seksiklubien, strippibaarien, oluttupien, baarien, ravintoloiden, rahanvaihtotoimistojen, museoiden...ja muiden nettisivutkin löytyvät kun aletaan vaan muistella ja etsiä niitä.  :)

Mika74

 • Full Member
 • ***
 • Viestejä: 125
 • Praha <3
Vs: Praha N.Y.T
« Vastaus #4 : 06.08.17 - klo:21:37 »
Vielä muutama viikko ja meikä lähtee viikoksi Prahaan. On se niin hieno paikka. Jos sitten tällä kertaa menisin Tekniikan museoon ja uudestaan Divoká Šárkan puistoon, ulkoilualueelle, mikälie (hienot jyrkänteet kiipeiltäväksi).

Pikku vinkkinä niille jotka eivät tiedä niin:https://pid.cz/en/. Löytyyhän tämä helpolla Google mapsin kautta mutta en ole ennen linkkiä missään nähnyt. Google mapsista löytyy toki raitiovaunu ja metrolinjat mutta ei linja-autojen reittejä.
Jos ole ennen käynyt Prahassa niin suosittelen tulostamaan kartat etukäteen https://pid.cz/en/downloads/?type=maps (onhan karttoja ilmaiseksi vaikka metroasemalla (jos on) mutta jos ensimmäistä kertaa menet niin kannattaa harkita tulostamista, suosittelen ottamaan paikallisen painetun kartan (vaikka sieltä metroasemalta) heti käyttöön, koska esim. raitiovaunulinjat on merkattu eri väreillä ja kartan lukeminen on helpompaa. P.S. Kartat eivät välttämättä ole mittakaavassa eli jos lähdet näiden mukaan kävelemään niin saattaapi olla pitkä kävelymatka (kokemusta on :P).

Muutaman privaatin olen ennakolta tietenkin katsonut mutta aika näyttää.
Viime reissulla maaliskuussa selvisi että ainakin osa venäläisistä naisista vastaa toistensa puhelimiin eivätkä puhelimessa kerro tunnin hintoja. Paikan päällä selvisi hinta: euroissa vähintään 220. Kiitin ja käännyin. Samoja ilmoituksia on vieläkin eli kaipa siellä kauppa käy (yleensä Praha 3 alueella)http://mapy.sex.cz/. Paikallinen leidi kauhisteli hintaa.

villerius

 • Hero Member
 • *****
 • Viestejä: 3109
Vs: Praha N.Y.T
« Vastaus #5 : 06.08.17 - klo:21:46 »
^ Hyvää matkaa ja pidä hauskaa.  :)

Fuser

 • Sr. Member
 • ****
 • Viestejä: 280
Vs: Praha N.Y.T
« Vastaus #6 : 23.08.17 - klo:13:27 »
^^Syyskuu on hienoa aikaa olla Prahassa. Kesän turistimassat ovat kaikonneet ja ilmatkin ovat vielä mitä parhaita. Tuota Tekniikan museota suosittelen sinulle kyllä vilpittömästi. Kun olen saanut sen kuvan että olet tekniikasta kiinnostunut ihminen. Vaikka olen itse tällainen epäkäytännöllinen humanisti, niin Prahan Tekniikan museo on lumonnut minut täysin. Se on vaan niin kiinnostava ja näyttelyt on rakennettu todella hyvin. Museossa on erillinen osasto lentokoneille, autoille, moottoripyörille, junille,ajanmittaukselle, akustiikalle...Ja niissä postereissa kerrotaan selkeästi miten tekniikan historian kehitys on edennyt. Omat suosikkini ovat valokuvauksen ja elokuvan tekniikan kehityksestä kertovat osastot. Ja siellä elokuvatekniikan osastolla on lasivitriinissä suuri aarre: Charlie Cahaplin lahjoitti alkuperäiset kulkurin vermeensä eli hatun, kepin ja kengät Prahan Tekniikan museolle. Aarre mistä Hollywood on vieläkin hyvin katkera. Alkuperäinen Michelin-ukko minua naurattaa. Oletteko koskaan ajatelleet että Michelin-ukkokin on jo kohta sata vuotta vanha. 1930-luvulla rengasmiehen kädessä komeili sikari ja martinilasi. Nykyaikanahan se olisi kauhistus, mutta dokaileva ja sikaria röyhyttelevä ukko sopii jotenkin niin hyvin leppoisaan Prahaan.  :)

Prahalaisillahan ei ole kovin paljon yleisiä uimapaikkoja, kun merellekkin on vähäsen sitä matkaa. Divoka sarkassahan on niitä maauimaloita. Ne kiipeilykalliot ovat vissiin kalkkikiveä. Prahalaisten neitojen suosikkipaikka auringonpalvontaan on Zlute lazne (www.zlutelazne.cz/en). Se on Vltavan rannalla ja ihan kävelyetäisyydenkin päässä kaupungista. Tosin ratikallakin pääsee ihan viereeen. Siellä prahattaret esittelevät auliisti yläosattomissa rintavarustuksiaan. Mukava paikka siemailla aurinkoisena päivänä pari oluttuopillista kun vaan muistaa ottaa peililasit mukaan. Zlute laznessa on aina kaikenlaisia tapahtumia iltaisinkin. Bändejä ja elokuvia ja biletystä.  :)

Kylläpä nuo jotkut venakot pitävät Prahassa korkeaa hintaa palveluksistaan. No tyhmähän ei ole se joka pyytää vaan se joka maksaa. Kannattaa muistaa että tsekkien keskimääräinen kuukausipalkka on vieläkin alle 1000 euroa. Ja lääkärit tienaavat keskimäärin 1400 euroa kuukaudessa. En ainakaan itse alkaisi maksamaan Prahassa venäläiselle huoralle tunnin parin pyllistämisestä mitään lääkärin viikkopalkkaa. Se taksahan on privateissa kuitenkin sen 30-40 puolelta tunnilta ja 50-60 euroa tunnilta. Ja halvemmallakin saa (esim. Mazlive studentky).

Ei ole tainnut olla puhetta tuosta majoittumisesta. Itse vuokraan asunnot Prahasta aina airbnb:n kautta. Minulla on ollut tästä toiminnasta pelkästään tosi hyviä kokemuksia. Ystävällisiä ja täsmällisiä ovat vuokraisännät olleet. Viimeisen päälle hyvin kalustettu kaksio viikoksi maksaa 300-500 euroa. Ja asunnon saaa vielä hyvältä paikalta. Itse suosin tietenkin Vinohradya. 500 eurolla saat Vinohradystakin jo luksusta. Minulla on pari sellaista vakiokämppää. Toisessa on vielä sellainen kattoterassi ja sauna vapaassa käytössä ( jatkuvalämmitteinen kiuas ja saunan voi varata kirjoittamalla nimen vihkoon). Sieltä on hieno katsella löylyjen jälkeen Pilsner Urguell kädessä kultaisen kaupungin auringonlaskua. Ja lähteä sitten privattiin. :D

Niin että hauskaa matkaa Mikalle!  :D
« Viimeksi muokattu: 23.08.17 - klo:13:43 kirjoittanut Fuser »

Mika74

 • Full Member
 • ***
 • Viestejä: 125
 • Praha <3
Vs: Praha N.Y.T
« Vastaus #7 : 23.08.17 - klo:19:16 »
Kiitoksia Villerius ja Fuser :).

Hotelli on aika lähellä Divoka sarkaa johon suosittelen tutustumaan. Huvittavaa kun Fuserin neuvoma Zlute lazne on lähellä Botel Racek Prahaa joka oli hyvin lähellä tulla matkan hotelliksi tällä kertaa.
Toivon  mukaan sää olisi hyvä niin kaupungilla olisi mukava tallustella. Koska Praha on sen verran iso kaupunki, että tutkittavaa riittää paljon (jos tämä kiinnostaa). Sivukaupungille kannattaa mennä katsomaan paikallisten elämää. En ole vielä nähnyt Prahassa puupintaista omakotitaloa.

Pikku vinkkinä: illan hämärässä Vysehrad on aika romanttinen paikka jos vaan seuraa löytyy. Suosittelen tutustumaan muutenkin paikkaan, ei ole samanlainen turistirysä kuin Prahan linna, paljon rauhallisempaa.

Suunnittelin mennä paijaamaan puumaa eli tuonne:https://www.youtube.com/watch?v=6fFHO9mLht0&t=4s.

Pari sivummalla olevaa privaattia olen harkinnut mutta katsotaan sitten paikan päällä miten menee, kun nuo kaunottarien päivystysajat vaihtelevat. Suosikkini Christinen tapainen kun olisi Prahassa niin yrittäisin visiittiä mutta kun ei ole löytynyt.
Tosin https://www.escort-guide.cz/girl2674.htm eli Sophie ei ole huono tosiaankaan, miinuksena on tämän ilmoituksen feikkikuvat.

On tuo Praha hieno paikka ja veikkaukseni on ettei Turun puukkoterrori-iskun kaltaisessa tilanteessa paikalliset miehet ryhdy ensimmäiseksi joukolla kuvaamaan ja jätä ulkomaalaisia miehiä edes yrittämään jotain. Tästä saamme mielestäni kiittää feministejä ja niitä hännystelevää ämmämäistä naismiesotusten joukkoa.

Fuser

 • Sr. Member
 • ****
 • Viestejä: 280
Vs: Praha N.Y.T
« Vastaus #8 : 23.08.17 - klo:20:01 »
Vysehrad ("korkea linna") on kyllä aivan mainio paikka. Eikä siellä ole juuri lainkaan turisteja, kuten Mika kirjoitti. Siksi Vysehradyn puisto onkin prahalaisten suosima piknik-paikka heti kevään ensimmäisistä kauniista päivistä lähtien. Olen itsekkin siellä monta hienoa piknikkiä viettänyt. Minun suosikki privattini Golden Eye sijaitsi siinä aivan Vysehradyn rinteellä jyrkässä mäessä osoitteessa Premyslova kolme. Kristynka laittoi Golden Eyessa eväskorin valmiiksi ja mentiin monasti piknikille sinne puistoon. Hienot näköalat yli Prahan aina Prahan linnalle asti. Enkä niistä näkymistä siinä Kristynkassakaan, siinä sopivasti avonaisessa puserossaan, mitään moitteen sijaa löytänyt.  :)

Yöllä siellä Vysehradyn puistossa muuten kummittelee. Lähdin kerran yöllä sieltä Golden Eyesta kävelemään Vysehradyn linnan puiston läpi. Tarkoitus oli muka jotenkin sieltä sitten käveleskellä Nove Mestoon ja etsiä vielä joku auki oleva baari ja juoda pari tuopillista. Jotenkin en osannut siinä pimeässä kulkea. Kaikki näytti autiossa puistossa aivan erilaiselta kuin päivänvalossa. Tuuli humisi ja lonksutti rautaportteja. Lepakot lentelivät. Huomasin jotenkin kiertäväni ympyrää. Tarinan mukaan kuolema kulkee öisin Vysehradyn hautausmaalla vanhan naisen hahmossa sirotellen maahan valkeita ruusunlehtiä. Kun niihin koskee ompi kuoleman oma. Ei tullut mieleenkään poimia maasta mitään. Jotenkin hätäännyin enkä tahtonut löytää enää takaisin sinne Premyslovakadun kohdalle. Olin sitten tosi helpottunut kun viimein oivalsin että kuinka minun pitää kulkea ja löysin tutun mukulakivikadun ja laskeuduin Premyslovalle. Siinä Golden Eyen edessä soitin taksin ja olin tosi helpottunut kun Skodan valot näkyivät. Piti käydä kyllä heti ensimmäisessä avoimessa baarissa ottamassa tuplaviski. Suomessa en kummituksiin usko, mutta Prahan kohdalla en ole ihan niinkään varma. Praha on vähän sellainen mystinen. Ja yöllä jotenkin sellainen aivan huikea.  :)

« Viimeksi muokattu: 23.08.17 - klo:20:28 kirjoittanut Fuser »

Nakke Nakuttaja

 • Sr. Member
 • ****
 • Viestejä: 494
Vs: Praha N.Y.T
« Vastaus #9 : 23.08.17 - klo:21:59 »
Suomessa en kummituksiin usko,
Kyllä niitä Suomessakin on, ne ilmoittelee ja kummittelee tuolla sexvörkillä.   :D

Fuser

 • Sr. Member
 • ****
 • Viestejä: 280
Vs: Praha N.Y.T
« Vastaus #10 : 23.08.17 - klo:22:17 »
Hah hah. Näin on. Ja täytyy pyytää Nakelta ihan näin julkisesti anteeksi, että silloin kerran ihan syyttä suotta tylytin sinua kun naureskelit minun Li Andersonin kehumiselleni (kehuin häntä alykkääksi ja asioista perillä olevaksi poliitikoksi). En oikein ymmärrä että mitä ajattelin kehuessani Li Anderssonia. Se oli varmaan joku tuulahdus vanhasta taistolaisuudesta. Tänään katsoessani a-studiota tunsin suurta myötähäpeää ja olisin halunnut vajota maanrakoon joka kerta kun Li aukaisi suunsa.  :(

lprman1

 • Hero Member
 • *****
 • Viestejä: 1019
Vs: Praha N.Y.T
« Vastaus #11 : 23.08.17 - klo:22:36 »
Käuppäs Fuser vähän raivaamassa ja katsastamassa Prahan nykytilanne niin saadan aitoa raporttia. :)
-Tavallinen tamperelainen Matti Näsä-

Rajakeille todellisuus ei ole este.Lainaus
Deedee / Fireman82:sta tosin varoiteltiin tällä kertaa pariin otteeseen ja viestejä täytyi moderoida viime aikoina miltei päivittäin. Tämä jaksoi aikansa tsempata, mutta lipeämistä alkoi tulla taas eri suunnilla. Näin se kehittyi viime kerrallakin, luokan mallioppilaasta tuli foorumin pahimpia häiriköitä.

Olihan se melkoista rähinöintiä silloin muutama vuosi sitten, mm naisten uhkailua ja seksityöntekijöiden kiusantekoa. Tavallaan tällaiset ongelmien aiheuttajat olisi hyvä pitää lähipiirissä ja valvonnassa, mutta nämä toisaalta laskevat kohkaamisellaan muiden rapsaus- ja kirjoitusintoa. Joissain seksityöntekijöissä tämän aiheuttamaa ahdistusta ja turvattomuuden tunnetta bannit eivät ratkaise. Ikävä kyllä.

Mika74

 • Full Member
 • ***
 • Viestejä: 125
 • Praha <3
Vs: Praha N.Y.T
« Vastaus #12 : 25.08.17 - klo:00:30 »
Olihan pari videota täällä jo aikaisemmin mutta sitten jotain tapahtui.
Siispä uudestaan:

Prahan ystäville:
https://www.youtube.com/watch?v=cmV_KiWo480
https://www.youtube.com/watch?v=hROH-fGYEOs
Jälkimmäisen videon kuvamateriaali taitaa olla tästä videosta: https://www.youtube.com/watch?v=wPd2Jh1YWWo
Tuo kahden jälkimmäisen videon kaunotar on Olinka Berova, oikea nimi lienee Olga Schoberová.

Fuser

 • Sr. Member
 • ****
 • Viestejä: 280
Vs: Praha N.Y.T
« Vastaus #13 : 26.08.17 - klo:17:00 »
Olet varmaan huomannut Mika, että amerikkalaiset pikaruokaketjut valtaavat yhä enemmän sijaa myös Prahassa. Niiden täytyy kyllä toimia todella suurella rahalla, koska ne on aina sijoitettu hyvin keskeisille paikoille. Aina jossakin metroaseman sisäänkäynnin vieressä. Ja turistien lisäksi prahalainen nuoriso tuntuu niissä innokkaasti käyvän syömässä. Kait ne on nuorten mielestä jotenkin trendikkäitä paikkoja. En sitten tiedä. Itse en mäkkäreissä käy. En Suomessa enkä matkoillani. Minusta ne mäkkäreiden sapuskat ovat aivan surkeaa mättöä. Mutta aivan synnitön en tietenkään tässäkään asiassa ole. Siinä Vaclavske namestilla aivan sen ratsastajapatsaan vieressä (suunnilleen "junaravintola" Vytopnan alakerrassa) on KFC (Kentucky Fried Chicken) joka on auki suunniilleen läpi yön. Joskus aamuyön tunteina kun kaupungilla hengaillessa nälkä pääsee yllättämään käyn siellä vetämässä kitusiini roskaruokaa. Tosi siisti paikka ja aina mukava henkilökuntakin.  :)

Mutta hampurilaisten ystävän ei kannata Prahassa kyllä tyytyä mäkkäröiden solkkuun. Suosikki hampurilaisravintolani Prahassa on Dish (www.dish.cz/). Siellä olen syönyt ylivoimaisesti elämäni parhaat hampurilaiset. Ne ovat kyllä aivan käsittämättömän hyviä. Dish sijaitsee aivan Namesti miru metroaseman lähellä. Top Privatista Dishiin on muutaman kymmenen metrin kävelymatka. Panon jälkeen on mukava juoda pari olutta ja syödä kunnon hampurilainen. Dish on kyllä tosi suosittu ravintola Prahassa. Olen siellä nähnyt muutaman kerran myös tuttuja Top Privatin tyttöjä hampurilaisella. Ehkä raskaan työvuoron päätteeksi. Tytöt kyllä kuluttavat sen verran kaloreja paneskellessaan, että yksi hampurilainen ei vielä selluliittina tai vatsamakkaroina näy.  :D

 
« Viimeksi muokattu: 26.08.17 - klo:17:02 kirjoittanut Fuser »

Fuser

 • Sr. Member
 • ****
 • Viestejä: 280
Vs: Praha N.Y.T
« Vastaus #14 : 04.10.17 - klo:05:31 »
Toverit. Matka starttaa Roomaan viikoksi. Olen tässä nyt aika täpinöissäni. Iltapäivällä tsiikailen jo roomattaria Piazza Navonnalla ja Espanjalaisilla portailla. Tiedän että Rooma ei ole mikään kaupallisen seksin mekka. Ainakaan Fuserille. Ja matkan funktio onkin tällä kertaa vähän toisenlainen. Mutta minulla on kyllä ollut outo taipumus eksyä myös vaikka ja minkälaisiin seikkailuihin reissuillani. Eli antaas kattoo nyt. Keli on ainakin sopiva eli sellaiset 26 astetta lämmintä.. :D

P.S. Rapsaa seuraa kyllä jos vaan jotain rapsattavaa on.  :D
« Viimeksi muokattu: 04.10.17 - klo:05:33 kirjoittanut Fuser »