Kirjoittaja Aihe: Mitä mietit tänään  (Luettu 19015 kertaa)

Fuser

 • Sr. Member
 • ****
 • Viestejä: 390
Mitä mietit tänään
« : 26.05.17 - klo:13:54 »
Eilen haudattiin Suomen historian viimeinen suurmies. Suurmiehellä en tarkoita kokoa, vaan johtajaa joka ei ajattele vain omaa, sukulaistensa, ystäviensä, poliittisen puolueensa tai muun viiteryhmän etua. Suurmiehet katsovat laajemmin ja kauemmas. Suurmiehet ajattelevat koko maan etua ja tasapuolisesti kaikkien kansalaisten etua. Ja vieläkin laajemmin. He pystyvät näkemään kauas eteenpäin.

Onhan meillä näitä suuria miehiä Suomessa nykyäänkin. Ainakin puheidensa perusteella. Soini myös vatsanympärysmitaltaan. Koiviston valtaisa kansansuosio oli merkillistä, kun ajattelee sitä nykyisessä poliittisessa kulttuurissa. Koivisto kun ei koskaan puhunut mitään vaaliretoriikkaa. Ei koskaan luvannut kuuta taivaalta eikä paljon mitään muutakaan. Ei puhunut perättömiä. Valtiovarain- ja pääministerinä Koivisto tarjosi kansalaisille vain lähinnä vyönkiristystä ja hallaöitä. Presidenttinäkin Koivisto maalaili mielummin uhkakuvia kuin väritteli mitään ruusutarhoja. Koivistolle oli jotenkin hyvin tärkeätä se, että hän ei luvannut suomalaisille mitään sellaista mitä ei sitten voisi pitää. Koivisto oli sanansa mittainen mies.  :)

Tätähän ei valitettavasti voi sanoa näistä nykyisistä poliitikoista. Valehtelu ja sanojen syöminen on heille arkipäivää. Takinkääntö poliittista korkeakulttuuria. Soini keksi tälle valehtelulle, ihmisten halventamiselle ja pettämiselle vielä uuden hienon terminkin: se on nykyään vaaliretoriikkaa. Eli ne puheet mitä vaalikamppailun aikana puhutaan ja lupaukset joita annetaan, ei ole edes tarkoitettu tosiksi ja pidettäviksi. Ne ovat vain vaaliretoriikkaa, jolla ei sitten vaalien jälkeen ole enää mitään tekemistä todellisuuden kanssa. Poliittinen moraali on laskenut niin alas, että valehtelu ei ole enää mikään häpeä. Aiemmin valehtelu oli ihmiselle suuri häpeä ja poliitikolle se tiesi varmaa poliittisen uran loppua. Saa siinä sitten ihmetellä, kun vaaleissa äänestysprosentti jää nykyään aivan naurettavan alhaiseksi. Itsekkään en viitsi enää juuri äänestellä.  :(

Ulkopolitiikassa on jäänyt mietityttämään Koiviston rooli Itä-Euroopan ja Neuvostoliiton hajoamisessa. Siis se, että kuinka paljon Koivisto tiesi sellaisia asioita, joita me emme koskaan saa tietää. Kriisitilanteissahan valta aina keskittyy. Koivistohan oli George H.W Bushin ja Gorbatshovin luottomies. Koivistolla oli yksityinen salainen suora puhelinlinja presidentinkansliasta sekä Valkoiseen taloon että Kremliin. Suurvaltajohtajien tapaaminen leivottiin kokoon salaisesti ja hyvin nopealla aikataululla Helsinkiin syyskuussa 1990. Kokouksen viralliseksi syyksi ilmoitettiin Persianlahden tilanteen käsittely. Irak oli hyökännyt elokuussa Kuwaitiin. Tapaamisen keskustelupöytäkirjasta käy ilmi että huippukokouksessa käsiteltiin myös paljon muuta. Ja mitä kaikkea ei kokouksen pöytäkirjoissa näykkään. Itä-Euroopan maat olivat onnellisesti ja lähes verettömästi itasenäistyneet jo vuonna 1989, Saksan yhdistyminen oli syyskuussa 1990 kriittisessä vaiheessa ja Neuvoastoliitto natisi liitoksistaan. Silloin oli kyllä ilmassa suurta historian lehvien havinaa. Mahdollisuudet olivat vaikka minkälaisiin katastrofeihin. Neuvostoliitosta olisi voinut tulla toinen Jugoslavia. Baltiassa olevat puna-armeijan sotilaat olisivat voineet tarttua aseisiin. Jälki olisi ollut rumaa. Onneksi silloin oli maailmassa Neuvostoliitolla ja USA:lla viisaat johtajat. Kumpikaan ei alkanut provosoimaan eikä provosoitumaan ja tekemään mitään politiikkaa. He antoivat asioiden edetä sillä tavalla mitä historian vääjäämätön kulku niitä vaati tekemään. Koivisto vei näistäkin asioista hautaansa varmasti paljon sellaista tietoa, mistä ei ole pöytäkirjoja juuri kirjoiteltu. Sellaista tietoa mikä syntyy juuri siitä syvästä luottamuksesta poliittisten johtajien kesken. Kepeät mullat Manu.  :)     
« Viimeksi muokattu: 26.05.17 - klo:14:13 kirjoittanut Fuser »

Fuser

 • Sr. Member
 • ****
 • Viestejä: 390
Vs: Mitä mietit tänään
« Vastaus #1 : 26.05.17 - klo:16:29 »
Koiviston ensimmäinen presidentinvaali on jäänyt kyllä hyvin mieleen. Olin Oulun Haarikassa lyöttäytynyt taistolaisten porukoihin. Oli minulla poliittistakin näkemystä, mutta kyllä pillunsaanti oli silloinkin ykkössijalla. Taistolaiset opiskelijanaiset olivat ehdottomasti kaikista vapaamielisimpiä Oulun opiskelijaporukoissa. Vaikka heillä olikin yleensä pitkät pesemättömät ja paksut hiukset ja rintojen ja vartalon muotoja peitti isän vanha virttynyt flanellipaita, niin tarkkasilmäinen Fuser osasi etsiä ne kätketyt muodot sen nuhruisen olemuksen altakin. Kansainvälistä veljeyttä ja löyhää seksuaalimoraalia he olivat käyneet opiskelemassa Mustanmeren rannalla Bulgarian ja Romanian pioneerileireillä. Seksin taidoissaan taistolaiset opiskelijattaret olivat aivan ylivoimaisia muihin verrattuna. KOM- teatterin taistolaislaulujen poljento soi myös vahvana sänkykammarin puolella. Itse asiassa en yhtään ihmettele, että Björn Wahlrooskin oli opiskelija-aikoinaan vannoutunut taistolainen.  :)

Sodassa ja rakkaudessa kaikki keinot ovat sallittuja. Omaa rakkaus- ja seksielämää rikastuttaekseni olin opetellut hieman kitaransoittoa. Ne pakolliset kolme sointua. Olin myös tehnyt oman biisin, jota sitten jatkoilla soittelin tastolaistyttöjen opiskelijabokseissa. Jokaisen taistolaisen opiskelijatytön kämpän seinää koristi silloin Landola. Aivan kuin vahingossa se sattui aina käteeni ja aloin viritellä sitä soittokuntoon. Valehtelin että biisini "Roger (Rötsö) is dead but we try to understand" kertoo huumeisiin kuolleesta ystävästäni, joka ei ollut enää jaksanut elää porvarikapitalistien maailmassa. Myötätuntoa ja pillua irtosi yleensä sitten tosi helposti.  :)

Koiviston valinta presidentiksi oli taistolaisille kauhistus. Koivistoa vihattiin niissä piireissä sydämen pohjasta asti. Sosiaalidemokraatit olivat luokkapettureita tietysti jo muutenkin, mutta Koivistohan oli vielä satamatöissään esimiehenä vastustanut voimakkaasti kommunisteja ja estänyt näitä lakkorettelöijiä pääsemästä töihin. Uskottiin kyllä vahvasti ja odotettiin että Neuvostoliitto ei hyväksy Koivistoa Suomen presidentiksi, vaan lähettää nootin että Ahti Karjalainen on valittava Suomen presidentiksi. Ahti oli meidän mies. Jo YYA-sopimus velvoitti mielestämme Koiviston hylkäämistä ja Karjalaisen valintaa. Ahti oli mielestämme ainut mies joka takasi Suomelle sen Neuvostoliiton kritiikittömän perseennuolennan jatkumisen.  :)

Ne vuoden 1982 tammikuun presidentinvaalit käytiin vielä puhtaina valitsijamiesvaaleina. Eli puolueet asettivat presidenttiehdokkaat ja valitsijamiesehdokkaat. Sitten kansalaiset äänestivät 301 valitsijamiestä, jotka sitten suorittivat presidentin valinnan. Ahti Karjalainenhan hävisi kepun presidenttiehdokkuuden Johannes Virolaiselle, mutta Paavo Väyrynen ja me taistolaiset emme antaneet niin helpolla periksi. Aloimme nostaa Ahti Karjalaisesta ns. Dark horsea eli mustaa hevosta presidentiksi. Uskoimme Paavon kanssa, että jos Suomen kansa ei tulisi järkiinsä, niin sitten neuvostotoverimme kyllä jotenkin puuttuisivat asiaan. Alkoi valtava pelottelukampanja. Roudasimme Ahti Karjalaisen puhetilaisuuteen Rauhalaan Oulun ylioppilastalolle. Väyrynen kyyditsi Karjalaista joka oli silloinkin aivan ympäripäissään. Ahti muistutti elävästi jotain ahventa joka oli nostettu maalle ja joka aukoi suutaan. Mitään ääntä siitä vodkatynnyristä ei kuulunut.  :(

Oli se sekin aikaa. Ei meitä taistolaisia voinut kyllä pitää ihan täyspäisenä porukkana. Aloin olla itsekkin jo vahvasti sitä mieltä. Äänestin sitten kenellekkään mitään hiiskumatta Koivistoa presidentiksi. Poliittinen uranikin alkoi pikku hiljaa hiipumaan. Ja kiinnostukseni taistolaisnaisiin laimeni. Ostin kirpparilta mustan pikkutakin ja aloin kuunneella discoa. Vaihdoin Haarikan Seurahuoneeseen. Seurahuone oli kauppaopiston tyttöjen kantapaikka. Tutustuin vähitellen pikkuporvareihin. Sain aina joskus pilluakin. Hyvältä se tuntui porvaristytön pillukin. Vaikka ei ole kyllä taistolaisnaisen voittanutta.  :D

« Viimeksi muokattu: 26.05.17 - klo:16:35 kirjoittanut Fuser »

Nimara

 • Hero Member
 • *****
 • Viestejä: 1803
 • Puh. 040-4795741 www.sexwork.net/girl/16593
Vs: Mitä mietit tänään
« Vastaus #2 : 27.07.17 - klo:21:59 »
Käviköhän mäyrä vai kettu syömässä Nallen maksalaatikon ja papanat pihalta sillä aikaa kun käytiin kaupassa.
No ei Nalle oikein Lidlin maksalaatikosta tykkääkään, mutta ei tykännyt tyhjistä ruokakipoistakaan, sen verran vauhdilla painoi metsään haukkumaan, kun sai vainun.
"Make them wonder why you're still smiling."

Jiri

 • Full Member
 • ***
 • Viestejä: 215
Vs: Mitä mietit tänään
« Vastaus #3 : 27.07.17 - klo:23:12 »
 :)
ekaks mä luulin että sun iso koira on Leonberginkoira, mutta Kaukasiankoira se taitaakin olla, ainakin täällä joskus luki niin.

Nimara

 • Hero Member
 • *****
 • Viestejä: 1803
 • Puh. 040-4795741 www.sexwork.net/girl/16593
Vs: Mitä mietit tänään
« Vastaus #4 : 28.07.17 - klo:11:05 »
Juu on hän Caucasian Ovcharka. Rotumääritelmässähän kerrotaan, että: "Se on suurikokoinen, mutta erittäin ketterä, jopa kissamainen, liikkeissään. Kaukasiankoiralla on erittäin voimakas itsesuojeluvaiston ohittava laumansuojeluvietti, joten se tilanteen vaatiessa taistelee luovuttamatta kuolemaansa asti. Venäjällä sitä käytetään vartijana vankiloissa, sotilaskohteissa, teollisuudessa ja poliisikoirana. Rodun ominaisuuksiin kuuluu poikkeuksellisen hyvä kuulo."
Aika ketterältä vahdiltahan Nallukka tässäkin kuvassa näyttää ;D

[ylläpito on poistanut liitteen]
"Make them wonder why you're still smiling."

villerius

 • Hero Member
 • *****
 • Viestejä: 3493
Vs: Mitä mietit tänään
« Vastaus #5 : 28.07.17 - klo:11:34 »
^Ja mun kuvan sit päätit pistää,,,,,

Ripulipaska

 • Hero Member
 • *****
 • Viestejä: 1121
 • 100% ripuliässä
Vs: Mitä mietit tänään
« Vastaus #6 : 28.07.17 - klo:13:45 »
^Ja mun kuvan sit päätit pistää,,,,,

Jaa oletko sä toi pehmolelu koiran alla..?
"Jää nähtäväksi millä tyylillä Villerius jatkossa pyrkii pätemään nyt kun hänen apunikkinsä ovat käyneet ilmi. Niiden myötähän on paljastunut kaikille se, ettei Villerius olekaan sellainen suomalaisten vanhemman saapumiserän huorien harrastaja, jona hän pyrki esiintymään, vaan että hän on oikeasti samanlainen nuorilla timmivartaloisilla tsekkiläisillä pornohuorilla paljasta kyrpää imettävä ja persereikää kairaava elostelija kuin me muutkin." -Kalervo Kanki-

villerius

 • Hero Member
 • *****
 • Viestejä: 3493
Vs: Mitä mietit tänään
« Vastaus #7 : 28.07.17 - klo:13:58 »
En kun matto.

Nimara

 • Hero Member
 • *****
 • Viestejä: 1803
 • Puh. 040-4795741 www.sexwork.net/girl/16593
Vs: Mitä mietit tänään
« Vastaus #8 : 28.07.17 - klo:22:13 »
Leikitäänkö me taas piilosta. Muut on piilossa ja Nimppara etsii ;D
"Make them wonder why you're still smiling."

villerius

 • Hero Member
 • *****
 • Viestejä: 3493
Vs: Mitä mietit tänään
« Vastaus #9 : 28.07.17 - klo:22:27 »
Joo, leikitään vaan. Tääl veneen alla on kosteeta.. ja olut maistuu hyvälle

Jiri

 • Full Member
 • ***
 • Viestejä: 215
Vs: Mitä mietit tänään
« Vastaus #10 : 09.08.17 - klo:15:20 »
Saikohan se Heinävedeltä kuukauden kateissa ollut nunna tarpeekseen ainaisesta rukoilemisesta ja kynttilöiden valamisesta, kun ei ole löydetty. Raamattuhan kieltää itsemurhan. Nunnuka nunnuka lai lai lai laa.

Entä miten jakselee se Afganistanissa siepattu suomalais- nainen, toivottavasti kaikki kääntyy parhain päin.

vekkuli

 • Hero Member
 • *****
 • Viestejä: 1994
Vs: Mitä mietit tänään
« Vastaus #11 : 26.08.17 - klo:18:28 »
kuinka vaarallista seksin harrastaminen on naiselle. jos tökkii kyrvällä huolimattomasti, voi hengen lähtö olla lähellä.


http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201708262200352242_ul.shtml
punaposkinen JETIpoika

vekkuli

 • Hero Member
 • *****
 • Viestejä: 1994
Vs: Mitä mietit tänään
« Vastaus #12 : 26.08.17 - klo:18:33 »
Juu on hän Caucasian Ovcharka. Rotumääritelmässähän kerrotaan, että: "Se on suurikokoinen, mutta erittäin ketterä, jopa kissamainen, liikkeissään. Kaukasiankoiralla on erittäin voimakas itsesuojeluvaiston ohittava laumansuojeluvietti, joten se tilanteen vaatiessa taistelee luovuttamatta kuolemaansa asti. Venäjällä sitä käytetään vartijana vankiloissa, sotilaskohteissa, teollisuudessa ja poliisikoirana. Rodun ominaisuuksiin kuuluu poikkeuksellisen hyvä kuulo."
Aika ketterältä vahdiltahan Nallukka tässäkin kuvassa näyttää ;D


sanotaan että koirat ja omistajat muistuttavat ajan mittaan toisiaan. en oikein tiedä, mutta tuo raukea katse silmissä,
on kyllä samanlainen kuin nimpparalla. ;D
« Viimeksi muokattu: 26.08.17 - klo:18:34 kirjoittanut vekkuli »
punaposkinen JETIpoika

Nakke Nakuttaja

 • Sr. Member
 • ****
 • Viestejä: 494
Vs: Mitä mietit tänään
« Vastaus #13 : 26.08.17 - klo:19:37 »
kuinka vaarallista seksin harrastaminen on naiselle. jos tökkii kyrvällä huolimattomasti, voi hengen lähtö olla lähellä.


http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201708262200352242_ul.shtml
Sai munaa oikein kunnolla!  :D

villerius

 • Hero Member
 • *****
 • Viestejä: 3493
Vs: Mitä mietit tänään
« Vastaus #14 : 24.10.17 - klo:07:41 »
Miksi hemmetissä "Muumilaakson tarinoita" sarja on täytynyt dubata uudelleen? Eihän tuota voi kuunnella vanha Erkkikään.... >:(
Onko se sarja netissä jossain vanhalla dubbauksella?