Kirjoittaja Aihe: Hyvää uutta vuotta!  (Luettu 236 kertaa)

Fuser

  • Sr. Member
  • ****
  • Viestejä: 390
Hyvää uutta vuotta!
« : 31.12.17 - klo:18:45 »
Hyvää uutta vuotta kaikille turskafoorumilaisille  :D

Juice Leskinen - Tango iloharjulla Soi
https://youtu.be/sWAOrGAlKMA

lprman1

  • Hero Member
  • *****
  • Viestejä: 1052
Vs: Hyvää uutta vuotta!
« Vastaus #1 : 31.12.17 - klo:18:49 »
Oikein hyvää uutta vuotta Fuserille!
-Tavallinen tamperelainen Matti Näsä-

Rajakeille todellisuus ei ole este.Lainaus
Deedee / Fireman82:sta tosin varoiteltiin tällä kertaa pariin otteeseen ja viestejä täytyi moderoida viime aikoina miltei päivittäin. Tämä jaksoi aikansa tsempata, mutta lipeämistä alkoi tulla taas eri suunnilla. Näin se kehittyi viime kerrallakin, luokan mallioppilaasta tuli foorumin pahimpia häiriköitä.

Olihan se melkoista rähinöintiä silloin muutama vuosi sitten, mm naisten uhkailua ja seksityöntekijöiden kiusantekoa. Tavallaan tällaiset ongelmien aiheuttajat olisi hyvä pitää lähipiirissä ja valvonnassa, mutta nämä toisaalta laskevat kohkaamisellaan muiden rapsaus- ja kirjoitusintoa. Joissain seksityöntekijöissä tämän aiheuttamaa ahdistusta ja turvattomuuden tunnetta bannit eivät ratkaise. Ikävä kyllä.

Uusi Vaihtoehto

  • Hero Member
  • *****
  • Viestejä: 1276
Vs: Hyvää uutta vuotta!
« Vastaus #2 : 31.12.17 - klo:21:32 »
Vinkki niille jotka haluaisivat viettää tipatonta mutta tietävät ettei siihen pysty kuitenkaan:

Kannattaa tänään ryypätä aivan helvetisti: mitä aikaisemmin aloittaa, sen parempi. Mahdollisimman paljon tupakkaa ja väkevää kebabia että suu kunnolla parkkiintuu.

Sitten tulee taikatempun aika: pidät huolen ettei kotona ole aamulla jääkaapissa yhtään mitään muuta kuin jääkylmää lonkeroa, mieluiten sellaista mitä olet itse vielä terästänyt lisäviinalla. Pakastimeen voi laittaa jääpaloja sekä pullon hyvää kirkasta viinaa, esimerkiksi raikasta Coscen Corvaa. Lopputuloksena aamulla suu maistuu paskalta kuin kissanpaskaa täynnä olevan kamelin sandaali ja siihen oloon on pakko saada helpotusta. Kylmää lonkeroa ja jäisen viileää Koslanderia - AAAHH tekee hyvää. Kannattaa heti ottaa muutamat korjausannokset peräkkäin, näin vointi normalisoituu mahdollisimman nopsaan ja näin paranet tarpeeksi jotta voit ihailla sohvalta Steven Seagalin koottuja seikkailuja. Siinä vaiheessa kun olo on hyvä, olet vetänyt jo niin paljon viinaa että ns. tipaton tammikuu kesti about 4 tuntia. Kun kerran ryypätty on, turha sitä enää on lopettaa koska ei se ainakaan mikään tipaton ole. Helppoa, yksinkertaista ja ennen kaikkea toimivaa.
"Ei niitä nyt niin tuhoisan paljoa ole tullut, että kaista olisi tukkeutunut etkä sentään lööperi tuotteliaimman tai turhimpien bad post reporttien naputtelijan viittaa ansaitse, Ruotsin foorumilla oli aikanaan yksi tyyppi joka oli pahempi."  ;D