Kirjoittaja Aihe: Tampereen helmiä kalastamassa, vaan mistäpä löytyisi?  (Luettu 2184 kertaa)

Kulliveri

  • Full Member
  • ***
  • Viestejä: 103
Tulossa Tampereelle alkuviikosta, mutta tarjonta näyttää tällähetkellä aika vaatimattomalta

http://www.sexwork.net/girls/FIN/Tampere/0/0 (suurin osa feikkejä)

Isa Luxary (http://www.sexwork.net/girl/32729) täytyy käydä koeajamassa, mutta onko tietoa onko muita, mieluusti juuri tuollaisilla isoilla luomuilla varustettuja hupakoita tulossa vai pitääkö polttaa kaikki veronpalautukset häneen (muille turskille ei sitten aikaa riitäkään, tuli meinaan palautuksia aika paljon) ? Harmi, että niin harva tajuaa käyttää PSW-ennakkomainontaa. 
« Viimeksi muokattu: 04.12.15 - klo:15:47 kirjoittanut Kulliveri »

Kulliveri

  • Full Member
  • ***
  • Viestejä: 103
Vs: Tampereen helmiä kalastamassa, vaan mistäpä löytyisi?
« Vastaus #1 : 09.12.15 - klo:22:52 »
Isa Luxary (http://www.sexwork.net/girl/35524) näyttää joutuneen aikamoiseen pyöritykseen SW:llä vaikka hupakko on selkeästi huomattavasti keskivertoa parempaa tasoa.

Tein tunnin visiitin, joka alkoi siten, että Isa otti minut vastaan seksikkäästi pukeutuneena korkokengissä ja sukkanauhoissa. Todella uhkean näköinen pitkä nainen hoikalla vyötäröllä, isoilla rinnoilla ja muodokkaalla perseellä, kotimaakseen hän kertoi Venezuelan, josta muuten on tullut monia Miss Universumeja. Tarjolla olisi ollut viiniä, mutta koska olin autolla liikkeellä jätin sen väliin. Koskaan ennen ei vastaavaa ole tapahtunut, että hupakko olisi tarjonnut viiniä, yleensä olen vienyt pullon tuliaisena, mutta koska kyseessä oli eka käyntini jätin tuliaiset väliin.

Tämän tytön kohdalla GFE todella sisältää suutelun ja paikkojakin pääse sormettamaan mikä on aika harvinaista. Suikkari oli tarjolla joko kumilla tai ilman, otin owon. Vaikka kilometrejä on jo jonkinverran takana on hän sekä ropaltaan että tavaraltaan hyvässä tikissä. Isojen rintojen nännit nöpottivät terhakkoina ja pimperokin taisi kostua ihan oikeasti, ilman liukasteita. Kaikki perusasennot tuli testattu, ratsastus oli hyvä ja kestävyyttä löytyi, takaapäin näkymät aivan uskomattomat ja saarnatessa oli mukava leipoa isoja luomurintoja. Harmi, jos reissu jäi hänen viimeisekseen.

Suihkun jälkeen jäin vielä juttelemaan tytön kanssa, joka oli selvästi pahoittanut mielensä saamastaan negatiivisesta arviosta. Kiirettä hänellä ei ollut ja käynti taisi mennä vartin verran yliajalle.
« Viimeksi muokattu: 09.12.15 - klo:22:54 kirjoittanut Kulliveri »